Nikad maštovitije božićne delicije...

Razmišljajući kako spojiti gastro užitak sa svjetskim trendovima, a pridržavati se propisanih epidemioloških mjera, vješti čudotvorci vrhunskog Cateringa Lisak predstavio je izbor vrhunskih zalogaja , pažljivo složenih u jedinstvenu kutiju - GRAZING BOX by Catering Lisak

promo

Catering Lisak je sa svojim stručnim timom osmislio vlastiti brend pod nazivom GRAZING BOX by CATERING LISAK. Hrana iz ovih veselih kutija očarava sva osjetila, vizualno je primamljiva i okusima neodoljiva do zadnje mrvice.Riječ je o liniji od ukupno 16 različitih  kutija s hranom. 14  kutija namijenjenih  je za individualnu konzumaciju, a udovoljava svim higijensko epidemiološkim uvjetima. U ponudi su 3 veličine kutija: S, M i L .  U svakoj od tih veličina možete birati različite sadržaje :vegetarinsko veganski,  sushi&riblji, mesni zalogaji, finger food box, slastice i kutiju koja sadrži odabir najboljeg od svega navedenog, tzv. The Best of The Best.

promo 

 Osim ove standardne linije, u ponudi je i SHARING BOX za 2- 3  ili 4 - 5 osoba.

Perjanica je  premium linija koja se izrađuje po narudžbi, veličini i dogovorenom  sadržaju. Premium  kutije mogu sadržavati sve što poželite –od bocenajfinijeg pića pa sve do najfinijih delikatesa i slastica iz naše kuhinje i slastičarnice u boutique proizvodnji.

Te kutije su personalizirane do zadnjeg detalja i produkt su suradnje naručitelja, dizajnera i naravno, gastro entuzijasta Cateringa Lisak.

Catering Lisak  YouTube

Grazing box By catering Lisak nalazi svoje mjesto u nizu situacija. Bilo da je riječ o sastanku putem ZOOMa, on line konferenciji ili prezentaciji, virtualnom domjenku, druženju s Vama dragim osobama, ili način da zahvalimo poslovnom partneru ili našim zaposlenicima na suradnji. Imamo nebrojeno situacija, a granica im je samo mašta, vođena idejom da nas HRANA POVEZUJE!

Nosite svoju kutiju hrane sa sobom i uživajte u svakom zagrizu.