Salonke, sandale i tenisice jedva čekaju proljeće, da bi upoznale vlasnice

Neodoljive pastelne boje u romantičnim modelima te povratak prirodi uz prirodne materijale bež i maslinastih boja ono su zbog čega jedva čekamo započeti kupovinu novih uzbudljivih modela obuće za nadolazeće proljeće i ljeto.

promo

Nakon niza mjeseci provedenih u trenirkama jedva smo dočekali toplije vrijeme i priliku za isprobavanje najnovijih trendova obuće. Od klasika od kojih ne odustajemo već sezonama, poput bijelih tenisica i loaferica za cjelodnevnu udobnost do salonki u trendi nijansama crvene i žute - trendovi obuće dugo nisu bili ovako uzbudljivi i zato vam donosimo pregled najzanimljivijih modela i trendova koje jedva čekamo nositi ovog proljeća, a koje smo pronašli u Deichmann kolekciji za proljeće i ljeto 2021.

TENISICE - OD BIJELIH KLASIKA DO TRENDI BOJA

Bijele tenisice i ovog proljeća ostaju najpoželjniji modni dodatak. Ipak, umjesto glomaznih poplata kojima smo gravitirali prethodnih sezona, one su sada elegantnije, ženstvenije uz dodatak zanimljivih naglasaka boje.

promo 

Osim bijele, tenisice ove godine potražite i u najtrendi proljetnim bojama- od onih pastelnih do tamnijih, vintage modela s naglascima žute i crvene.

NISKE CIPELE - NAJLJEPŠE ROMANTIČNE SANDALE I OBUĆA ZA SVAKU PRIGODU

Naš odabir niske obuće ovog ljeta su romantične sandale, natikače s prirodnim motivima te najudobnije loaferice. U Deichmann kolekciji proljeće/ljeto 2021 pronađite najtrendi odabire niske obuće ove sezone. Naglasak je na pastelnim bojama, ali i prirodnim, zemljanim kombinacijama koje će se savršeno uklopiti u svaku kombinaciju. 

promo 

  POTPETICE - OD ELEGANTNIH SALONKI DO GLOMAZNIH SANDALA I PUNIH PETA

Ovogodišnji trendovi usmjereni su na blok pete, a osim salonki, ove godine uživamo i u cipelama s punom petom te glomaznim sandalama - trendu koji smo obožavali i prošle godine. Salonke u trendi crvenoj i žutoj, pastelne te sandale od prirodnih materijala, naš su odabir za elegantno ljeto!

promo 

  Proljeće je pred nama, a zbog predivnih Deichmann modela, još smo uzbuđeniji zbog toplijih dana. I zato razgledajte i vi novu kolekciju te pronađite svoj novi proljetno-ljetni par! Kolekcija je dostupna u svim Deichmann trgovinama te putem weba na https://www.deichmann.com/HR/hr/shop