ZA MODNO OSVIJEŠTENE PAROVE Znamo gdje se nalaze IT komadi ove sezone

Tražite mjesto na kojem ćete odjenuti sebe, ali i svoju bolju polovicu? Moda za žene i muškarce nikad nije bila pristupačnija i nikad nije izgledala tako trendy kao sada! U nastavku vam donosimo sve o novoj kolekciji brenda koji nas je ponovno oduševio svojim komadima

Press

Omiljeni modni dodaci koje obožavaju žene i bez kojih ne postoje jedinstveni outfiti, svakako su torbe i obuća. Talijanski brend Replay i ove godine razveselio nas je atraktivnim i inspirativnim modelima torba, dok će Replay tenisice i sandale zasigurno biti must have modeli obuće u toplim proljetnim i ljetnim danima.

Replay kolekcija torbiza proljeće i ljeto predstavlja široku paletu modela s profinjenim i originalnim detaljima, različitim teksturama, dizajnom i bojama. Bilo da njegujete minimalistički stil ili ste više ljubitelji ekstravagancije, pronaći ćete prikladni model za sebe.

Jedan od većih trendova ove sezone bit će torbe manjih i srednjih dimenzija geometrijskih oblika u glavnim bojama sezone, dok u ljetnim danima glavne atrakcija svakog outfita bit će pleteni modeli idealni za ljetne šetnje i izlaske.

Press 


Noviteti u sezoni su u skladu sa svjetskim trendovima, a radi se o mekanim i laganim torbama koje će se posebno svidjeti trendsettericama, ali i onima koji vole jednostavnije modne dodatke. Savršeno se kombiniraju s drugim komadima i uklapaju u sve stylinge.

Press 

Osim klasičnih neutralnih boja, proljeće i ljeto su nezamislivi bez šarenih i atraktivnih nijansi koje će u odjevne kombinacije unijeti dašak razigranosti i lepršavosti.

Torbe u upečatljivim tonovima ono su što će definitivno dati moment energičnosti i poletnosti svim lookovima i jedno je sigurno - privlačit ćete poglede gdje god se pojavili.

Press 

I ove sezone ljubiteljice iskonskog Replay stila moći će uživati u mnogima omiljenim i dobro znanim torbama na preklop u novim bojama, a ljubiteljice monograma koji se pojavljuje među torbama, maramama i šeširima kao i zakovica i lanaca i ove sezone doći će na svoje!

Press 

Press 

U muškoj Replay kolekciji torbi prevladavaju ruksaci, crossbody torbe, torbe za laptop i torbe nosive oko struka. Jednostavne su, funkcionalne i praktične i zasigurno će se svidjeti urbanim, aktivnim i ležernim muškarcima.

Press 


Što se tiče obuće, u Replay kolekciji i ovaj put moći će se pronaći fantastični artikli. U ženskom dijelu kolekcije svoje go-to komade pronaći će i dame koje njeguju sportski stil, kao i one koje vole svojem outfitu dodati i malo glamura. Tenisice u raznovrsnim kombinacijama boja, s dodacima glittera i vibrantnim bojama bit će nositelj svake kombinacije, a odlično će se kombinirati s casual komadima poput jeansa, trenirki, ali i laganih haljina.

Press 


Neizostavni komadi u ljetnom periodu bez kojih ne možemo zamisliti svoje outfite su espadrile, sandale i natikače, neki od najudobnijih modela koje osim komfora krasi i moderan dizajn i kvaliteta. Trendovi koji će dominirati ženskom obućom su animal print koji se provlači kolekcijom, kao i zakovice i šljokice koje će vaš outfit učiniti dodatno atraktivnim, a odlično će se uskladiti s torbicama iz kolekcije.

Press 

Press 


Muškom kolekcijom obuće vladat će sportski, urbani, klasični modeli u poznatom Replay duhu i autentičnom stilu. Hibrid modeli nosit će se i u formalnim i neformalnim prigodama, dok su tenisice već godinama jedan od must have komada za svakodnevni outfit. Detalji u jarkim bojama i military uzorak na tenisicama, daje im pomalo retro izgled.

Press 

Press 

Dočekajte proljeće i novu sezonu u najnovijim modelima Replay tenisica, sandala ili trendy natikača. Upotpunite svakodnevne modne kombinacije najpoželjnijim modelima torbi i podignite svoj modni izričaj na novu razinu. Must have modele obuće i torbi možete pronaći u Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili ih naručiti putem Reverto web shopa.