Must have povoljni dizajnerski komadi? Samo uz uz Story dizajnerski mjesec!

Još uvijek imate priliku biti pravi fashion trend-setter i opremiti se fantastičnim dizajnerskim komadima po povoljnim cijenama! Nabavite jedinstvenu Boudoir tuniku, trendy eNVy room majicu ili styling zaokružite popularnom BiteMyStyle torbicom!

Story

Ekskluzivna suradnja s modnim brendom Boudoir rezultirala je fantastičnim artiklom koji odiše pomalo boemskom osobnošću. Dizajnersku tuniku/haljinu raskošnog printa, može se nositi na različite načine i zasigurno će privlačiti pozornost u svim kombinacijama.

Story 


Tunika/haljina u prodaji je dostupna u dvije varijante – bijeloj i svijetloplavoj boji. Bilo da ste na plaži ili u šetnji gradom, s Boudoir tunikom/haljinom postići ćete neodoljiv look i biti uvijek chic! Dašak Boudoir romantike koji zaslužujete dostupan je samo uz limitirani paket Story + dizajnerski artikl, koji je u prodaji do 25. kolovoza.

Story dizajnerski mjesec predstavio je i brend eNVy room! Samo za Story osmišljen je unikatan print za 100% pamučnu majicu koja se može kombinirati u svakoj situaciji.
Začinite svoje modne kombinacije majicom sa šarmantnim ilustracijama u dvije varijante - roza i crvenoj, te nijansama plave i žuto-zelene. Izgledat će fenomenalno u casual kombinacijama, ali njom je moguće razigrati i poslovne stylinge! Fenomenalna eNVy room majica je sve što vam treba ovog vrućeg ljeta, a u prodaji je možete naći do 21. kolovoza.

Story 

Predstavljene su i trendy torbice brenda BiteMyStyle by Zoran Aragović, koje su postale pravi hit među domaćim celebovima i influencericama. Životopisne torbice koje nećete ispuštati iz ruku, dolaze u bezvremenskoj crnoj i ljetnoj hot pink varijanti. Naručite svoj primjerak pozivom na broj: 091 6300 330.

Story 

Obilježite svoje ljeto dizajnerskim must have komadima! Svi artikli dostupni su po promotivnoj cijeni od 59,90 kn!