Mladi glumci u svijetu medija

Sastav sudionika na radionici posvećenoj odnosima s medijima bio je uistinu raznovrstan: glumice i glumci iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Rumunjske, Slovenije, Srbije i Turske, družili su se s Eminom Basarom, v.d. glavne urednice časopisa Story.

denis ruvić

Popularni hrvatski lifestyle tjednik medijski je partner Sarajevo Film Festivala, koji već godinama njeguje program ‘Talents Sarajevo’, posvećen mladim filmašima.

denis ruvić  DOISTA ZANIMLJIVO štivo Svi su sudionici na dar dobili i tjednik Story te u njemu pronašli pregršt zanimljivih članaka i vrhunskih fotografija

denis ruvić  LJUDI SA STAVOM Sudionici radionice, redom mladi i uspješni glumci iz regije, imali su pregršt pitanja

Novim generacijama osiguravaju dinamična predavanja iskusnijih kolega iz svijeta filma, otkrivaju im sve aspekte posla s kojima će se susretati u karijeri te im tako olakšavaju stjecanje neophodnog iskustva.

denis ruvić  MLADOST I ISKUSTVO Radionicu koju su mladi glumci pratili s velikim zanimanjem moderirala je Dubravka Tomeković Aralica, urednica s dugogodišnjim stažem u lifestyle medijima

 Da je odnos s medijima itekako važan u profesionalnom životu mladih filmaša, pokazala je i radionica održana u sarajevskom Pozorištu mladih, koju je moderirala Dubravka Tomeković Aralica, urednica s dugogodišnjim stažem u lifestyle medijima.

Nakon što je Emina Basara okupljenim sudionicima predstavila mogućnosti i načine suradnje putem brojnih izdanja Adria Medije, razvila se živahna diskusija.

denis ruvić  KORISNI SAVJETI V. d. glavne urednice Storyja Emina Basara sudionicima je predstavila različite oblike suradnje s medijima

Glumice i glumce koji su u svojim zemljama, pa i na međunarodnoj sceni već ostvarili zapažene uloge u filmovima, serijama i kazalištu, zanimalo je sve: kako da svojim radom, a ne trivijalnim ispadima na društvenim mrežama, osvoje pozornost medija, imaju li pravo na autorizaciju intervjua i fotografija, zašto većina medija bez prethodnog dopuštenja preuzima njihove objave s društvenih mreža, gdje je granica između privatnog i profesionalnog u medijskim pričama, kako se predstaviti u najboljem izdanju te kako s medijima razviti uspješnu suradnju.

denis ruvić  ZA BESPRIJEKORNU LJEPOTU Prije radionice i snimanja, mlade glumice okupile su se u Rox Beauty kutku gdje su ih dotjerali vrhunskim beauty proizvodima

Prije počeka radionice glumice su se družile u Rox Beauty kutku, gdje ih je vizažistica dotjerala za fotografiranje, a darovi tvrtke Rox Beauty jednako su razveselili i glumice i glumce.

denis ruvić  Rox Beauty