Otvoren je novi MAX & Co. STORE u Zagrebu. Jesenska kolekcija je predivna

U novootvorenom zagrebačkom Centru Kaptol nedavno otvoren store MAX&Co.

promo

Ima neka tajna veza između Zagrepčanki i talijanske mode: oni se, naime, vole javno i jako dugo. Stoga će sve zaljubljenice u vrhunski talijanski stil naprosto biti oduševljene što je u novootvorenom zagrebačkom Centru Kaptol nedavno otvoren store MAX&Co. Dizajnerski tim ponovno obuhvaća koncept i esenciju robne marke: dinamične, stvarne, moderne i prepune boja i energije. Ukratko, želiš li biti uključena, elegantna i uvijek u pokretu, stilizirana i uvijek u vremenu s modom, tada voliš živjeti život MAX.

promo 

Nova kolekcija stavlja naglasak na odjeću za modernu ženu koja ima promišljen pristup odijevanju. Kolekcija naglašava stil iznad trendova, nosiva za svaku priliku te je win-win kombinacija za vaš ormar! Temelj svakog odjevnog predmeta leži u talijanskom konceptu ben vestire, pristup stvaranju i nošenju odjeće uz pažljivo odabrane materijale i posvećenom detaljima.

Poželjnost i praktičnost su podjednako važni, a komadi su dizajnirani za jednostavno miješanje I slaganje zajedničkog looka. Nova kolekcija - jesen/zima 2021. - oslanja se na različite elemente, a inspirirana je muzičkim ikonama i zvijezdama. Tako je Marianne Faithfull postala muza - boemski izgled pjevačice 60 -ih zauzeo je centralno mjesto.

Modele nove kolekcije pogledajte u galeriji

promo Max & Co kolekcija

Izuzetno oštre, prilagođene linije su pomaknute sa lakim i neočekivano sportskim elementima, poput majica s logotipom i modernim tenisicama. U kolekciji se kombinira šareno odijelo koje nosimo za poslovni look ili daily look za šetnju gradom, kombinezon od dana do noći, puna suknja od svečane večeri do izleta u tenisicama.
Cijelu kolekciju potražite na www.thecore.hr ili na novo otvorenoj adresi Centra Kaptol.