Family mall otvorio prvi Božićni grad na 15.000 kvadrata sa stotinama tisuća lampica!

Proteklog vikenda na zapadnom dijelu Zagreba spektakularnim vatrometom otvorena je najatraktivnija božićna destinacija pokraj Family malla - Božićni grad, s bogatim sadržajem za djecu i odrasle

Salt & Pepper Photography bozicni grad

Sudeći po velikom broju posjetitelja već na samom otvorenju, ne sumnjamo da će Božićni grad postati omiljena obiteljska destinacija ovog prosinca. Vrata Božićnoga grada otvorila je Ella Dvornik i samim time postala gradonačelnica adventa Family malla. Ona je, kao i mnogi posjetitelji, uživala uz dobru klopu, cugu i mjuzu popularnog FOOD TRUCK FESTIVALA na kotačima, koji je ove godine prvi put predstavio XMAS verziju. Svoje adventske street food delicije predstavili su Batak grill, BarbaQ, Zlatni dukat, Nadine fritule i Pri suncu. Kuhano vino, džin i donutse osigurao je Leggiero bar prvi put na kotačima. Samo otvorenje uveličali su svojim nastupom Zagrepčanke i dečki, a za animaciju djece bili su zaduženi vilenjaci.

Što Božićni grad izdvaja od ostale adventske ponude u Zagrebu?
Ulazom u Božićni grad prolazite kroz Ulicu fantazije gdje djeca upoznaju hobite i vilenjake, šumske vile, trolove i zmajeve. Ondje su se smjestile bajkovite kućice, a svaka od njih nosi svoju priču i tajnu. Najmlađe posjetitelje najviše je oduševio Djed Božićnjak s vilenjacima, koji je pripremio mnogo poklona za svu djecu. Darivanje je organizirano svakim danom od 16 do 21 sat, a u istom terminu radi i prostrano klizalište na kojem su se tražile klizaljke više. Nakon posjeta Božićnom gradu možete razgledati bogatu ponudu dječjih knjiga 20-ak nakladnika smještenih u samom centru, kao i sudjelovati u velikom nagradnom natječaju Family malla ‘Nacrtaj svoju obitelj’. Najkreativnije Family mall nagrađuje putovanjem u Gardaland, ljetovanjem na Hvaru i drugim vrijednim nagradama, a crtež svakog djeteta bit će dio najveće izložbe dječjih radova u Zagrebu.

Fotografije događaja pogledajte u galeriji :

Salt & Pepper Photography Božićni grad