I DJED MRAZ JE ONLINE

promo

Turbulentno vrijeme sa ograničenim mjerama okupljanja natjeralo je u posljednje dvije godine sve one u event industriji da osmisle nove načine odvijanja raznih događanja. Online ili hibridna događanja postala su svakodnevica.

Tako je kreativan tim iz E-dizajn agencije za organizaciju događanja toplom i interaktivnom predstavom „Djed Mraz je online“ donio osmijehe na dječja lica.

promo 

Još na proljeće 2020. Djed Mraz je odlučio modernizirati svoj ured superbrzim internetom, savladao je korištenje mobitela, laptopa i kamera samo da bi pronašao put do djece u božićno doba. A kako to biva u svijetu informatičke tehnologije, IT služba Sjevernog pola upravo je dovršila novu verziju za prosinac 2021. pa tako raspričanu obitelj Mraz možete sresti u novom izdanju predstave Djed Mraz je online 2.0

Predstave se izvode za razne korporacije koje su se na ovaj način pobrinule da djeca zaposlenika imaju priliku šapnuti svoje želje Djedici i vilenjacima. Za manje grupe spremne su Zoom radionice u kojima uz interaktivnu božićnu predstavu isprepletenu kvizevima i igrama, svako dijete ima i svojih 5 minuta razgovora sa Djedom Mrazom, a za velike grupe djece tu je brandirani live stream interaktivne predstave.

promo 

Vilenjaci skupljaju njihova pisma cjelog tjedna, baka Mraz upisuje u „excelicu“ posljednje napomene tko treba više jesti voća i povrća, a manje bombona, te čija je soba najurednija. A onda kada ih Djedica upita što žele za Božić, na njihovim licima se ozari najljepši božićni poklon za obitelj Mraz – dječji osmijeh.

Božićne čarolije nikad dosta, zar ne?