Pet razloga zašto biste trebali prestati koristiti britvicu

promo

Britvica je najzastupljenija metoda uklanjanja dlačica, no to nikako ne znači da je to ono što je najbolje za našu kožu, dapače istina je negdje potpuno suprotna. Iako je brza i jeftina njezini rezultati su kratkotrajni, a posljedice za košu ne baš najbolje. Svi smo se barem jednom (a sigurno i češće) susretali s iritacijama, crvenilom, prištićima i uraslim dlakama, a rezultati su kratkotrajni. Kako je svakoj ženi važno da ne mora u svakom trenutku razmišljati u kakvom su joj stanju dlačice, tako je važno i koju metodu uklanjanja dlačica koristi. Želimo svoje vrijeme i slobodu kako bismo u bilo kojem trenutku mogle bezbrižno uskočiti u ljetnu haljinicu. Zato bi bilo dobro na vrijeme prestati s korištenjem britvice, a mi vam donosimo pet razloga zašto je to dobra odluka i revolucionaran uređaj Philips Lumea IPL serije 9000 s kojim ćete zaboraviti na sve muke po dlačicama.

Iritacije, urastanja, crvenilo kože

Naša koža je naš najveći organ i konstantno je na udaru svih vanjskih štetnih utjecaja. Važno ju je redovito hidratizirati izvana i iznutra te paziti kako se prema njoj odnosimo. Zamislite sada kakav utjecaj na nju imaju britvice. Skidanjem gornjeg sloja kože ona postaje suha, iziritirana, čime nastaju prištići i crvenilo, a često može doći i do posjekotina i urastanja dlaka. Vaša koža zaslužila je bolje.

promo 

Financijska neisplativost

Britvice su jednokratne, a one kvalitetnije su definitivno i skuplje. Ako britvice mijenjate onako kako je preporučeno, shvatit ćete da ste tijekom života potrošili pozamašnu svotu novca na tretmane čiji rezultati traju tek jedan dan. Dugoročno ulaganje u kvalitetan način uklanjanja dlačica uvijek je najisplativiji, a uz Philips Lumeu IPL serije 9000 možete očekivati više od tretmana uklanjanja dlačica jer pruža bezbolno, sigurno i jednostavno uklanjanje dlačica s cijelog tijela iz udobnosti vašeg doma.

Kratkotrajni rezultati

Užurban i stresan način života često nam ostavlja malo vremena za neke naše beauty rutine. Volimo biti spremne u svakom trenutku, živjeti punim plućima bez da se opterećujemo time imamo li na tijelu viška dlačica i koliko će ta glatkoća potrajati. Neopterećenost i naše vrijeme najvažnije su vrijednosti modernog čovjeka, pa zašto bi se onda koristili metodama koje nam to onemogućavaju?

Održivost

Održivost je jedna od najvažnijih stavki o kojoj moramo promišljati. Ne samo zato što je budućnost održiva, već i zato što promjena kreće od nas. Mi smo ti pojedinci koji će svojim malim djelima činiti velike korake. Plastika je definitivno nešto što treba postepeno izbacivati iz svakodnevne upotrebe stoga krenite s britvicama.


Jedna Lumea, svaka oblina

Kada govorimo o odstranjivanju dlačica, važno nam je da je ono učinkovito i dugotrajno. Metoda depilacije britvicom to definitivno nije. Potražite nove načine uklanjanja dlačica koje ostavljaju dugotrajne rezultate bez negativnih posljedica, kako na vašem tijelu tako i za okoliš.

promo 


Philips Lumea IPL serije 9000je uređaj koji je na tržištu već preko 10 godina, posebno razvijen u suradnji s dermatolozima te je ujedno i njihov najbrži i najučinkovitiji IPL dosad. Posebno dizajnirani za obline, njegova 4 pametna nastavka odgovaraju i prilagođavaju se tretiranju svakog specifičnog dijela tijela. Osim toga, aplikacija Lumea IPL uz vas je na svakom koraku te pruža kontinuiranu podršku i personalizirano vođenje tretmana. Philips Lumea prepoznaje potrebe vaše kože, prilagođava joj tretman te ju pritom i njeguje. Rezultat je dugotrajno glatka i mekana koža. Lumea je prvi izbor žena u svijetu koje su spremne svojoj koži pružiti najbolje i uz koju definitivno možete očekivati više. Više o uređaju možete potražiti ovdje.