PRVI I TREĆI DAN VEĆ SKORO RASPRODANI: Trogir dočekuje KulaKula festival

Uz impresivno okruženje kule Kamerlengo i odličan izbor izvođača, KulaKula festival nikako ne smijete propustiti.

Maja Prgomet/PROMO

Već tradicionalno, početak kolovoza rezerviran je za KulaKula festival koji petu godinu zaredom obilježava trogirsko ljeto, a privlači veliki broj domaćih turista iz cijele zemlje. Ovogodišnje izdanje festivala donosi zaista zanimljiv i šarolik popis izvođača koji su mamac za provesti vikend u ovom dalmatinskom gradu koji je dio baštine UNESCO-a i jedna od najpoželjnijih destinacija na našoj obali.

Maja Prgomet/PROMO 

Ponešto za svakoga!

Ni ove godine posjetitelji neće ostati uskraćeni za suludo dobru kombinaciju glazbenika koji će obilježiti prvi vikend u kolovozu. Tako nam se u četvrtak 4. kolovoza sprema duel dvije glazbene dive pa će se u Kuli Kamerlengo na istoj pozornici susresti legendarna skitnica Jasna Zlokić i vlasnica možda ponajvećih ljubavnih hitova - Zorica Kondža. Organizatori najavljuju kako je rasprodano već više od tri četvrtine kapaciteta pa nas očekuje zaista koncert za koji će se tražiti karta više.

Maja Prgomet/PROMO 

Petak, 5. kolovoza rezerviran je za energičnu kombinaciju punk rocka uz sinjski M.O.R.T. i rođendanski raspoloženo Hladno Pivo kojima je ovaj koncert jedna od stanica na turneji povodom 35 godina banda. Punk rockerima je ovo prvi nastup u zaista impresivnoj Kuli Kamerlengo pa vjerujemo kako neće iznevjeriti okorjele fanove.

Maja Prgomet/PROMO 

Dubrovački Silente postao je neizbježan u radijskom eteru, a godinu prepunu hitova i novi album 'IV' obilježit će u subotu 6. kolovoza. Njima će se na pozornici Kule Kamerlengo pridružiti regionalna senzacija S.A.R.S. poznati i kao vlasnici hitova 'Lutko', 'Perspektiva' i 'Buđav lebac'. I ovaj, treći dan festivala bilježi velik interes za koji je ostalo još svega 300-tinjak ulaznica.

Maja Prgomet/PROMO 

Ulaznice za ovu ljetnu priču možete osigurati putem sustava entrio.hr, a sve ostale informacije provjerite na službenoj Facebook i Instagram stranici festivala.