Glazbena zvijezda osvaja male ekrane u trećoj sezoni 'Samo ubojstva u zgradi'

PR

Selena Gomez, 32-godišnja glumica prošla je nevjerojatno putovanje od mlade glumice i pjevačice do jedne od najuspješnijih žena u industriji zabave. Tijekom svoje karijere, Selena je balansirala između glume, glazbe i poduzetništva, a njezina uloga u hit seriji „Samo ubojstva u zgradi“ pokazuje i da je postigla status ozbiljne glumačke zvijezde. Treća sezona serije premijerno će se prikazivat od 26. rujna na STAR Channelu, a prve dvije epizode moći ćemo pratiti od 22 sata.

Od teen zvijezde do glumice u jednoj od najboljih serija danas

Selena je započela svoju glumačku karijeru u ranom djetinjstvu, a prava prekretnica dogodila se kada je s 15 godina dobila glavnu ulogu u seriji „Čarobnjaci iz Waverlyja“ na Disney Channelu, čime je stekla golemu popularnost kod tinejdžera i djece diljem svijeta. Nakon toga glumila je u mnogim poznatim filmovima, što joj je otvorilo vrata Hollywooda, ali i glazbene industrije.

Glazbenu karijeru je počela s bendom koji je osnovan 2008. godine, „Selena Gomez & the Scene“, a nakon toga se okušala i u solo vodama. Iako se posljednjih godina više posvetila glazbi, nije potpuno napustila glumačku scenu. Njezin veliki povratak u glumu dogodio se 2021. godine, kada je preuzela jednu od glavnih uloga u seriji „Samo ubojstva u zgradi“. U ovoj misterioznoj komediji, Selena glumi uz holivudske legende Stevea Martina i Martina Shorta.

PR 

Selena, Steve Martin i Martin Short kao savršeni trio!

Njezina uloga Mabel More, mlade žene koja se zajedno s dva susjeda upušta u rješavanje ubojstava u njihovoj zgradi Arconia u New Yorku, donijela joj je iznimne pohvale kritike. Publika i kritičari hvale njezinu sposobnost da se nosi s kompleksnim likom, balansirajući između humora, drame i misterije.

Serija je otvorila novu dimenziju za Selenu, jer se pokazala kao izvrsna uloga za njezinu tranziciju iz tinejdžerske zvijezde i pjevačkih voda u ozbiljnu glumicu koja se može nositi s većim ulogama. Treća sezona serije dodatno je učvrstila njezin uspjeh. Selena je s ovom sezonom pokazala još veću emotivnu dubinu u interpretaciji Mabel, suočavajući se s osobnim demonima. U ovoj sezoni radnja se proširila, a uz napetost oko novog ubojstva, a ističu se i nove glumačke legende poput Meryl Streep i Paula Rudda.

PR 

Na kraju druge sezone, Paul Rudd debitira kao Ben Glenroy u posljednjim trenucima serije. Ben, glavni glumac u Oliverovoj predstavi naglo izlazi iz garderobe, tvrdeći da je spreman za premijernu izvedbu. Međutim, dok izgovara prve riječi na pozornici, krv mu curi iz usta, nakon čega pada na pod. Kasnije na zabavi nakon premijerne večeri, Ben se pojavi, živ i zdrav. Ubrzo nakon toga, Ben je (ponovo) ubijen, ovaj put za stvarno, a Mabel, Charles i Oliver započinju novu sezonu nama omiljenog podcasta.

PR 

Treća sezona serije „Samo ubojstva u zgradi“ premijerno će se prikazivat od 26. rujna na STAR Channel kanalu, s prve dvije epizode od 22 sata. 

Sve sezone dostupne su i na Disney+ Hrvatska.

Trailer za treću sezonu pogledajte u nastavku.

Samo ubojstva u zgradi  YouTube