Luksuzni blagdanski ukrasi koji kradu našu pažnju

Bez obzira jeste li za blagdane skloni kiču ili se držite profinjenog minimalizma, izbor blagdanskih ukrasa ove sezone neće nikoga razočarati. Evo nekih od najzanimljivijih luksuznih kuglica koje se nude na tržištu

Press

The Conran Shop
Ova dizajnerska meka ove sezone nudi kuglice koje tematiziraju hranu. Među njima se posebno ističu buritosi, limenke sa sokom od ananasa i luksuzni uvozni kavijar.
conranshop.co.uk

Sudha Pennathur
Ova indijska dizajnerica od 1985. godine radi s indijskim i tajlandskim tkalcima i čipkarima te proizvodi nakit i ukrase. Njezine ručno vezene baršunaste kuglice rađene su od eco-firendly materijala i boja, božićnom drvcu doprinijet će daškom egzotike.
harrods.com

Press 


Tiffany & Co
Evo prave poslastice za one koji ni za Božić ne odustaju od luksuzne elegancije. Kristalna kuglica u obliku srca s natpisom “Please return to Tiffany & Co, New York” dio je ovogodišnje blagdanske kolekcije ovog legendarnog proizvođača luksuznog nakita.

Press 


Liberty
Figurice za jelku u formi princezinog konja, buba, leptira, jastoga serviranog na tanjuru ili košare s voćem vrhunac su dobrog starog kiča kojeg možete poželjeti u svom domu.
libertylondon.com

Press 

Objects of Use
Ova oksfordska trgovina, koja inače nudi vrhunske dizajnerske potrepštine za kuću, ove sezone ima u ponudi jednostavne i elegantne kuglice od puhanog stakla napravljene u Lauschi. Radi se o njemačkom gradu u kojem su staklene kuglice izmišljene još 1847. godine.
objectsofuse.com

Press