Modni pop-upovi koje vrijedi posjetiti do kraja mjeseca

London je jedan od najpoželjnijih gradova na svijetu za doživjeti posebno shopping iskustvo, dok se njujorški simboli polako gase, londonske kultne robne kuće bilježe nikad veću posjetu i svojevrsne su modne ikone. U trenutku kada ušetamo u njihovu pomno režiranu sezonsku priču teško je ne izgubiti se u ljepotama koje nude, uz intimne koncerte, zanimljive barove ili superstilizirane pop-up trgovine s dizajnerskim potpisom. Ovo je naš izbor

Press

Louis Vuitton u Selfridgesu

Posljednja muška kolekcija Louis Vuittonova umjetničkog direktora Virgila Abloha stiže u pop-up shop u londonskom Selfridgesu. Prostor pop-upa, baš kao i kolekcija u punom je floralnom zamahu. Ovo je ujedno i ekskluzivna prilika za one koji žele naručiti legendarni model torbe Keepall 50 u cvjetnom izdanju.

Press 



Gucci Pin u Selfridges Corner Shopu

Ready-to-wear te Guccijevi modni dodatci GG Psychedelic kolekcije bit će dostupni u trotjednoj pop-up trgovini u Selfridges Corner Shopu u Londonu. Lako ćete ga uočiti zahvaljujući neonskoj rasvjeti i disko kuglama. U ponudi ima pet ekskluzivnih komada među kojima su naprtnjača, bucket torba te velika putna torba.

Press 

Press 



Marc Jacobs x Magda Archer u Harvey Nicholsu

Marc Jacobsova suradnja s britanskom umjetnicom Magdom Archer na ready-to-wear kolekciji je ekskluzivno lansirana u britanskom pop-upu u Harvey Nicholsu. Kolekcija uključuje džempere, majice i haljine ukrašene radom britanske umjetnice poznate po kičastim likovima, veselim bojama i feel-good izrekama.

Press 



Bottega Veneta u Harrodsu

Hit linija modnih dodataka Daniela Leeja za Bottega Venetu, koja je vrlo brzo nakon prošlogodišnjeg debija nestala s polica, ima svoj pop-up shop u Harrodsu. Posebno treba izdvojiti hit model pouch torbice, koja će ovom prilikom biti dostupna u ekskluzivnom izdanju - u zelenoj boji, koja je inače simbol ove robne kuće te ukrašena ručkom u obliku zlatnog lanca.