Želite svoje radove vidjeti izložene u MoMA-i? Evo savršene prilike!

Ako vam se čini da u (samo)izolaciji imate viška vremena, a kreativnost vas 'puca' jače no ikada, slavna umjetnica i fotografkinja Louise Lowler i Muzej suvremene umjetnosti u New Yorku MoMA imaju rješenje za vas. Jer #YourStoryMatters

Press

Jedna od najznačajnijih ženskih umjetnica današnjice, poznata po svojim fotografijama radova drugih umjetnika u muzejima, privatnim kolekcijama, aukcijskim kućama, skladištima i raznim drugim prostorima , ponudila je u suradnji sa slavnim muzejem na skidanje obrise 12 svojih najpoznatijih radova u obliku bojanke.

Možete ih skinuti u PDF formatu, isprintati i pobojati po svojim željama ili afinitetima.

Press 

Tako umjetnica, koja svojim radom istražuje život umjetničkog djela nakon što napusti umjetnikov studio, želi doznati na koji način njezina umjetnost dotiče promatrača izvan okvira muzeja i galerija, te dozvoljava publici da bude dio kreativne transformacije.

U ovo doba sveopće izolacije Lowler potiče sve da se izraze i svoje radove objave na društvenim mrežama koristeći Hashtag #DrawingwithMoMA.

Press 

Dakle vrijeme je da obrišete prašinu sa svojih drvenih bojica, flomastera, kistova i tempera te stvarate jer ovo vam je jedinstvena prilika da vaši radovi budu izloženi u slavnoj MoMA-i. Naime, muzej će napraviti selekciju najzanimljivijih radova i objaviti ih na svojim društvenim platformama.

Press 

https://www.moma.org/momaorg/shared/pdfs/docs/magazine/louise_lawler_tracing_v2.pdf