Zavirite u eklektičan penthaus Johnnyja Deppa

Zvijezda serijala 'Pirati s Kariba' uz turbulentne veze s prekrasnim ženama s karakterom, ima i kolekcionarsku strast ka sakupljanju stanova s karakterom i pričom. Zavirite u eklektičan spoj namještaja koji podsjeća na prošlo doba, ali s posve modernim buntovničkim akcentom

Profimedia

Četiri eklektična penthausa od ukupno pet, za koje je glumac Johnny Depp tražio 12,78 milijuna dolara, i navodno ih prodao, prostiru se na 11 500 četvornih metara. Depp nije uklanjao zidove između njih, jer je želio održati njihov arhitektonski integritet. A postoje i vrata koja povezuju jedinice. Ne znamo koji je dio zadržao, no pogled u njegov 'stan' podjednako je spektakularan, kao i pogled iz njega.

Zvijezda serijala 'Pirati s Kariba' uz turbulentne veze s prekrasnim ženama s karakterom, ima i kolekcionarsku strast ka sakupljanju stanova s karakterom i pričom. A nebrojeni radni dani provedeni u društvu kolega istančanog stila, od Tima Burtona, Leonarda DiCaprija, Juliette Lewis, Benicia Del Tora, Winone Ryder ili pak Olivera Stonea, sigurno nisu odmogli.

Press 

Press 

Profimedia 
Profimedia 

Zgrada je izgrađena 1930-ih i obnovljena 2007, a ova zbirka stanova nalazi se na vrhu zgrade u središtu Los Angelesa, poznate po četverostranom satnom tornju. Depp je tri jedinice koristio za život i zabavu, dok su ostale dvije bile umjetnički studio i apartman za goste. Ukrašeni su živopisnim teksturama zidova i eklektičnim spojem namještaja koji podsjeća na prošlo doba, ali s posve modernim buntovničkim akcentom, baš kakav je i Depp sam.

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia