Kada su se dijelili talenti ovi celebi su stajali prvi u redu

Mogli bismo reći da su zaista pravi sretnici oni koji tijekom života uopće uspiju osvijestiti svoj talent te živjeti i raditi od onog u čemu su zaista dobri. S druge strane caruju slavni koji ne znaju čime bi se prije bavili. Mnogi od njih opuštaju se stvaranjem likovne umjetnosti i pravih malih remek djela. A kako se vi volite izražavati? #YourStoryMatters

Profimedia

Podjednako strastven i izražajan na filmskom i slikarskom platnu? Sigurno ste pogodili iz prve – Jim Carrey. Njegova ljubav prema slikanju 2017. bila je i tema dokumentarca 'I Needed Color'.

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

SirAnthony Hopkins, jedna od najvećih živih glumačkih legendi, također je iznimno talentirani slikar. Njegovi radovi postižu cijenu od 4 000 do čak 80 000 dolara!

Profimedia 
Profimedia 

Dok ne snima, zgodni Pirat s Kariba Johnny Depp slobodno vrijeme preferira provoditi stvarajući ulja na platnu.

Profimedia 

Nježna strana žestokog Sylvestera Stallonea najbolje do izražaja dolazi na platnu. Slavni junak akcijskih filmova svoje artističke ekspresije izbacuje u svojoj garaži, najčešće bez odjeće.

Profimedia 

Za njega je dovoljno reći: Njegova umjetnost ne poznaje granice! - David Bowie. Tvorac nekih od najutjecajnijih glazbenih albuma prošlog stoljeća bio je i iznimno talentiran likovni umjetnik.

Profimedia 

S obzirom da si je financijsku stabilnost osigurala glumom, Lucy Liu izdašan prihod od svoje vizualne umjetnosti, sastavljene od erotskih crteža, printeva na svili i skulptura najčešće donira u dobrotvorne svrhe. Zanimljivo je da radove ponosno potpisuje svojim originalnim kineskim imenom Yu Ling.

Press 

Kada ne pjeva i ne glumi Miley Cyrus izrađuje kolaže i skulpture, a njezinu umjetnost nazivaju 'južnjačka autsajderska umjetnost'. Njezini radovi bili su izloženi u Art Basel u Miamiju, a toliko su se svidjeli i dizajneru Jeremyju Scottu da ih je izabrao kao dio svoje revije na njujorškom fashion weeku 2014. godine.

Profimedia 

YouTube 

Premda će za mnoge on zauvijek biti Aragorn iz Gospodara prstenova Viggo Mortensen vrlo je uspješan i u pisanju poezije te kao glazbenik i slikar. Viggo je čak i objavio nekoliko knjiga svojih radova te osnovao izdavačku kuću za sve one umjetnike čiji radovi nisu prikladni za tradicionalne izdavače – vjerojatno poučen svojim iskustvom.

Press 

Redatelj, pisac, glumac, pjesnik i uz sve to i slikar – sve je to James Franco. Vjerovali ili ne, njegova umjetnički radovi bili su izloženi u najprestižnijim svjetskim institucijama - Gagosian Galeriji u Los Angelesu i Tate Modernu u Londonu.

Profimedia 

Princ Charles zapravo je prilično dobar u stvaranju akvarela, a posebno istančano oko ima za pejzaže.

Profimedia