Napokon SAMO DOBRE VIJESTI

U ovo ludo doba kada je cijeli svijet u karanteni, od Interneta očekujemo da nam skrati dane i da nas pritom, ako je ikako moguće i oraspoloži. Taj izazov učinio se zgodan mnogim celebrityjima koji nikako ne žele da im zvjezdani sjaj u izolaciji izblijedi pa osmišljavaju i pokreću različite showove za svoje obožavatelje. I baš dok su nam se nakon niza 'različitih' na kraju svi učinili na istu foru pojavio se John Krasinski - i pokazao nam što nam svima nedostaje!

Profimedia

U samo tri tjedna sa svojim YouTube kanalom 'Some Good News' Krasinski je prikupio čak dva milijuna pretplatnika i u rekordnom roku osvojio srca cijelog svijeta.

Press 


Koncept je prilično jednostavan, u udobnosti svojeg doma, zvijezda kultnog serijala U uredu i najnovijeg utjelovljenja slavnog lika Toma Clancyja Jacka Ryana, odlučila je napraviti selfmade show u kojem prikuplja samo dobre vijesti koje je mogao pronaći na internetu. To mu samo po sebi naravno nije bilo dovoljno pa je u pomoć pozvao svoje slavne prijatelje.

Profimedia 

Profimedia 


Već u prvoj epizodi oduševio je svijet razgovorom sa svojim kolegom iz serije, Steveom Carellom, i razgovorom s djevojčicom koja je usred ludila koje je zavladalo svijetom odradila svoju posljednju kemoterapiju i pobijedila rak. Nakon toga stvari su postajale sve dirljivije i dirljivije. U drugoj epizodi uz pomoć svoje supruge, glumice Emily Blunt, djevojčici kojoj su zbog karantene propale šanse da gleda mjuzikl Hamilton u njezinu sobu doveo je preko računala kompletan cast predstave na čelu s Lin-Manuelom Mirandom da samo za nju otpjevaju omiljenu joj pjesmu iz predstave.

Profimedia 


Za one koji su to pogledali bilo je dovoljno da se 'zakače' za ovaj show, a prekrasna ideja i pozitivna energija samo dobrih vijesti proširila se Internetom brzinom munje.


Svaka nova epizoda donosi luda i neočekivana celebrity gostovanja od Roberta De Nira do Billie Eilish, a mi ju očekujemo s paketom maramica pri ruci. Preporučujemo vam da svakako posjetite Some Good News kanal i izazivamo vas da pogledate epizodu bez da pustite suzu.

Press