UŽIVAJTE U ISKUSTVU listanja omiljenih magazina. Sigurno je!

Oprezni smo, zaziremo od nekih starih navika, bojimo se i to je OK. No, uživanje u ispijanju kave ili odlasku kod frizera ponovno je posebno lijepo i oslobađajuće iskustvo, jer slobodno možemo uživati u iluziji, kao i upijati dašak glamoura koji nude - samo magazini. Punokrvni, autentični, sazdani od stila i stava. Iako su se lomila koplja je li sigurno listati ih prilikom naših dnevnih rituala izvan vlastita doma. Odgovor je - SIGURNO JE #YourStoryMatters

Profimedia

Oprezni smo, zaziremo od nekih starih navika, bojimo se i to je OK. No, uživanje u ispijanju kave ili odlasku kod frizera ponovno je posebno lijepo i oslobađajuće iskustvo jer slobodno možemo uživati u iluziji, u temama i kolumnama naših omiljenih autora čije stavove uvažavamo, kao i upijati atmosferu i dašak glamoura koji nude umjetničke fotografije i modni editorijali - samo u magazinima. 

Florence Welch je jednom izjavila kako je oduvijek bila puno više zainteresirana za čitanje modnih lifestyle časopisa, nego što je uživala u onim glazbenim. Upravo taj osjećaj romantizma i eskapizma, ta iluzija koju stvaraju, bila je ono što ju je oduvijek magnetski privlačilo. Kao i taj osjećaj kostimiranja u posve novi lik, kroz odjeću koju nude.

Profimedia 
Hilary Swank/Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Polagano smo se počeli vraćati u normalu. Otvorili su se frizerski saloni, terase, restorani i kafići, grad kao da je polagano ponovno prodisao. Iako se na ulicama i dalje ne mogu vidjeti pulsirajuće gomile ljudi, vratio se šušur koji je zamijenio višetjednu sablasnu tišinu.

Jedna od stvari o kojima se pisalo iz mnogo različitih perspektiva i oko koje su se lomila koplja je i to je li sigurno listati novine ili časopise prilikom ispijanja kave ili prilikom posjete frizerskom salonu, a što je mnogima jedan od omiljenih rituala. I je li takav ritual siguran s epidemiološkog stajališta. Da ne ulazimo u nepotrebne rasprave i riješimo ovu dilemu jednom zauvijek - sigurno je. Brojna su istraživanja pokazala kako papir pripada manje rizičnoj skupini materijala kada je zadržavanje virusa na njima u pitanju, a novinski papir je posebna kategorija i još sigurniji od ostalih vrsta papira. Dapače, čak niti stožer nije rekao kako je ova navika nešto što biste trebali izbjegavati.

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 


Dakle, presuda je da slobodno, bez straha i grižnje savjesti uživate u omiljenim štivu, poput Emme Watson, Sharon Stone, Reese Witherspoon, Hilary Swank, Emme Roberts, Nicole Kidman i mnogih drugih. Storybooka vas čeka na kioscima!