Zavirite u novi Muzej iluzija u Splitu

Nakon što je 2015. otvorio svoja vrata u Zagrebu i postigao veliki uspjeh Muzeja Iluzija vrlo je brzo nadišao hrvatske granice te otputovao u New York, Pariz, Šangaj, Dubai, Kuala Lumpur te još 13 manjih, ali podjednako atraktivnih svjetskih lokacija, sada je stigao i u Split. Tako Splićani i njihovi gosti mogu svjedočiti carstvu iluzija, neobičnih soba, vortex tunela, zanimljivih holograma, te ostalih eksponata koji se većinom proizvode u Hrvatskoj.

Press

Zaljubljenici u svoj lik i djelo uživat će u stolu klonova gdje mogu sjediti sa samim sobom i još petoricom svojih klonova. Moireovi uzorci omogućit će vam doživljaj stvaranja beskonačnog broja iluzija, dok će se varljivo prstenje i varljivi štap vješto poigrati s vašim osjećajem za prostor. Dvosmisleni cilindar naučit će vas da izravni pogledi na objekte i njihovi odrazi u ogledalu stvaraju različita tumačenja njihovih oblika.

Press 

Press 

 Muzej iluzija opremljen je i pametnim shopom i pametnom igraonicom koja se temelji na Dilemma games didaktičkom programu, odobrenom od strane Ministarstva obrazovanja i znanosti.

Muzej iluzija jest Muzej 21. stoljeća u svakom smislu te riječi. Predstavlja i pruža interaktivno, edukativno, vibrantno i zabavno iskustvo.
Mjesto je to gdje se istražuje, uči, sudjeluje na radionicama i predavanjima, zabavlja na poslovnim partyjima i rođendanima, gdje se otkrivaju novi književni naslovi i organiziraju dosad neviđeni eventi.

Tu vlada edutainment koncept, odnosno sjedinjenje edukacije i zabave, interaktivnost prostora i vrhunska briga o krajnjem korisniku.

Press 

Press