Najpoželjniji ljetni modni dodatak by Ivan Alduk&Story

Ono što će vam ovoga ljeta omogućiti da budete u trendu zasigurno je marama u kosi – upletena i zamotana na bilo koji način. Taj zanimljiv komadić tkanine odličan je saveznik za “bad hair day”, nonšalantan “summer look”, ali i stylish ljetne večeri pa ne čudi da je među omiljenim ženskim accessoiresom. Požurite po svoj primjerak!

Robert Gašpert

Ovisno u kojoj ste zemlji, moglo vam se dogoditi da u lockdownu provedete i pet mjeseci, baš kao i vaša frizura. A kada su se frizerski saloni napokon otvorili do izražaja je došao novi trend. Naime, mnoge su se dame, za svaki slučaj, odlučile ošišati više nego inače pa je tako nastao „safety cut“. Bilo je mnogo i onih koje su prihvatile svoju prosijedu ili sijedu kosu te se prepustile “grombre” trendu, no ipak je najviše onih koje su u prvom slobodnom terminu pojurile svojoj kosi vratiti 'beauty' identitet.

Bez obzira u koju od ovih skupina spadali ono što će vam ovoga ljeta omogućiti da budete u trendu zasigurno je marama u kosi – upletena na bilo koji način. Taj zanimljiv komadić tkanine odličan je saveznik za “bad hair day”, nonšalantan “summer look”, ali I stylish ljetne večeri pa ne čudi da je i jedan od najpoželjnijih modnih dodataka ove sezone. Kako je nositi - na pet, deset ili bezbroj načina? YouTube nudi nepregledan niz tutorijala u kojima možete pronaći 'najbolji vez' za svaki stil i prigodu.

Modni dizajner Ivan Alduk osmislio je set upečatljivih marama i gumica za kosu koje će podići svaku modnu kombinaciju, a svoj omiljeni uzorak potražite u dizajnerskom paketu magazina Story koji je u prodaji od 29. srpnja za 59.90 kuna.

Robert Gašpert 

Robert Gašpert 

„Moderna kombinacija gumice i marame za kosu izvrsno će poslužiti pri kupanju na godišnjem odmoru ili pak oblikovanju jednostavne ljetne frizure... Gumice su definitivno novi trend koji tijekom proljetnih mjeseci viđamo na obali, ali i u gradu. Vrlo su funkcionalne, a marama će osvježiti svaki stajling, svaku torbu i remen ili ukrasiti glavu, ruku, vrat...“, rekao je Ivan.

Robert Gašpert