Brzi, jaki, žestoki i - najbogatiji!

Časopis Forbes objavio je listu najplaćenijih glumaca, a na samom vrhu je, drugu godinu za redom, Dwayne Johnson odnosno The Rock sa zaradom od 87,5 milijuna dolara

Profimedia

Od 1. lipnja do 1. srpnja The Rock je zaradio 87,5 milijuna dolara, od čega mu je 23,5 milijuna pripalo od Netflixovog trailera Red Notice. Zanimljivo je da je The Rock i apsolutni broj jedan influencer – odnosno na Instagramu ima profil s najvećim brojem sljedbenika – što zapravo ne čudi jer je taj bivši hrvač vrhunski biznismen. Naime, milijune mu u kućni budžet nosi i njegova fitness linija Project Rock za Under Armour, a nedavno je investirao te postao suvlasnik cijele XFL nogometne lige.

Drugo mjesto na Forbesovoj ljestvici pripalo je Ryanu Reynoldsu, Johnsonovom kolegi iz Red Noticea, a prate ih Mark Wahlberg s 58 milijuna dolara, Ben Affleck s 55 milijuna te Vin Diesel s 54 milijuna.

Profimedia 

Među najplaćenijom desetkom na šestom mjestu našao se i indijski glumac Akshay Kumar, zvijezda Bollywooda, sa zaradom od 48,5 milijuna dolara.

Profimedia