Zvijezde Miu Miu kampanje udruženim snagama slave individualnost

Nova kampanja luksuzne talijanske kuće Miu Miu centrirana je oko ideje "ikone" - riječi koja se vrlo olako koristi u posljednje vrijeme, često kako bi opisala i sasvim usputna lica koje su na trenutak zabljesnula u javnom prostoru, a kojih se, nekoliko godina kasnije, više niti ne sjećamo. No, za Miucciu Pradu, pojam ikone vezuje se snažno uz ideju individualnosti, a upravo oko nje sazdala je svoju novu modnu kampanju za pre-spring kolekciju

Press

U ulogama modela našle su se zvijezde u usponu Emma Corrin, Jordan Kristine Seamón i Storm Reid ali i one renomirane i dobro poznate poput Chloë Sevigny, Kim Basinger, Du Juan i Raffey Cassidy. Kampanja za pre-spring 2021. kolekciju sačinjena je od diptiha u crno-bijeloj boji te u pastelnim tonovima, a vizuale potpisuje genijalni fotografski dvojac Mert Alas i Marcus Piggott uz kreativnu direkciju sjajne Katie Grand.

Press 

Press 


Kampanja nastavlja dugu suradnju kuće Miu Miu s Kim Basinger koja se dosad pojavila u mnogim kampanjama talijanske kuće, no najduže ipak traje ljubav s Chloë Sevigny koja je s brendom gotovo od njegovih početaka. Naime, prvi se puta talentirana glumica pojavila u Miu Miu reklami još 1996. godine kada je imala samo 22. No, osim uvaženih i dobro poznatih lica, Miuccia Prada predstavila je i neka nova poput Jordan Kristine Seamón koja glumi sa Sevigny u TV seriji "We Are Who We Are", Emme Corrin koja utjelovljuje lik princeze Diane u dugoočekivanoj seriji "The Crown" i Storm Reid koja je zabljesnula u HBO-ovoj dramskoj seriji "Euphoria". "Svaka od njih daje posebnu dubinu i bogatstvo Miu Miu svemiru", stoji u službenom priopćenju.

Press 

Press 

Autor: T.L.

Fotografije: press