Umjetnost za dom s karakterom

Za one koji vole djelić umjetnosti imati kod kuće, baš kao i ljubitelje egzotične estetike, samoodrživosti i svjesnog dizajna evo nekoliko vrlo zanimljivih mjesta koja nude nesvakidašnje ukrase za dom po pristupačnim cijenama. Od umjetnina preko zidnih tapeta, postera do afričkog tekstila na ovim adresama pronaći ćete stvari koje će vaš dom pretvoriti u nesvakidašnji doživljaj.

Instagram


Adire African Textiles
Adire African Textiles je galerija smještena u Londonu, a posvećena je istraživanju tekstilne tradicije Supsaharske Afrike koja uz to nudi i zanimljivu vintage odjeću.

Instagram 

Instagram 

Artilleriet
Artilleriet nudi eklektični miks unikatnih i pristupačnih komada od pravih umjetničkih radova do bezvremenskih minimalističkih printeva.

Instagram 

Instagram 

Goodee
Goodee je mjesto trgovanja na kojem „dobar dizajn susreće dobre svrhe“. Nudi zanimljiv izbor zidnih tapeta, jastuka, sagova i drugih ukrasa. Tema ove platforme koja predstavlja različite brendove, obrtnike i umjetnike je socijalno osviješten dizajn, odnosno briga za ljude i planetu.

Instagram 

Instagram 

The Shop Floor Project
The Shop Floor Project nudi pravo malo blago - od slikanih portreta, originalnih crteža i ilustracija ručno tkanog tekstila do porculana i drugih stvari.

Instagram 

Partnership Editions
Partnership Editions prezentira umjetnost i umjetnike na jedan nov i drugačiji način. Kuriraju šest umjetničkih djela najboljih mladih umjetnika svake godine. Nude originale i printeve u limitiranom izdanju, a cijene počinju već od 50 funti.

Instagram 

Tappan Collective
Tappan Collective ima misiju predstavljati suvremenu umjetnost na nov način kao i mlade talentirane umjetnike i to rade kroz digitaliju, izložbe i strateška partnerstva. Ovo je odlično mjesto za kupnju fotografija, slika i skulptura koji će vaše prostor osvježiti suvremenom umjetnošću.

Instagram