DVA 'MODNA ZLOČINA' I JEDAN POPULARNI TREND: Trbušnjaci ove brinete izazvat će kolektivnu zavist

Dama na špici privukla je pažnju trbušnjacima.

Robert Gašpert

Temperature su ovog vikenda bile znatno niže nego prošlog, ali to nije obeshrabrilo naše omiljene špicere da nastave s ljetnim modnim odabirima. Jer, ipak smo u srpnju.

Cvjetnim trgom su prošetale ove dvije prijateljice i ukrale pažnju svojim cool odjevnim kombinacijama.

Robert Gašpert 

Zgodne brinete uhvatio je naš fotograf Robert Gašpert u šetnji sa psićem, a ubojiti trbušnjaci jedne od njih nisu mogli proći nezamijećeno.

Dama s desna traperice širokog kroja i niskog struka, čiji je povratak izazvao brojne rasprave, uparila je s pletenim kardiganom koji je otkrio njezine isklesane trbušnjake. Look je iskombinirala s bijelim glomaznim čizmama, 'jastuk' torbicom u trendi zelenoj boji i tamnim sunčanim naočalama.

Robert Gašpert 

Pleteni kardigan podsjeća na dizajnerski komad brenda Jacquemus, koji dolazi u više više varijanti, s kratkim rukavima i u dužoj varijanti, a omiljeni je komad Belle Hadid i Kendall Jenner.

Njezina prijateljica odjenula je šareni komplet koji jeiskombinirala s crop topom i popularnim modelom New Balance tenisica kakav nosi i Hailey Bieber. 

Cvjetne midi haljine, kompleti i traper izdanja oduševili su ove subote na špici, a što se još nosilo na špici, pogledajte u našoj galeriji.

Robert Gašpert Špica, 9. srpnja