'RUŽNE PAPUČE' PREKO NOĆI POSTALE TRENDI OBUĆA: Strpljivo su čekale svoj povratak, a nisu im odoljele ni naše špicerice

Dame na špici pokazale su kako klompe mogu biti odličan dodatak ljetnim outfitima.

Robert Gašpert

Na zagrebačkoj špici ovog ljeta jedan pomalo zaboravljeni par obuće došao je do izražaja.

Riječ je o klompama iz sredine 90-ih kada su ih filmovi poput Cluelessa i Jawbreakera prikazali u njihovoj platformskoj slavi, a sada se ponovno vraćaju u modu.

I premda je ovaj model obuće završio u teritoriji 'ružnih cipela', nekoliko godina tiho i strpljivo klompe su čekale svoj trijumfalni povratak.

Dvije dame prošetale su u ovom povratničkom modelu obuće centrom grada i pokazale kako klompe mogu postati osnovni element ljetne garderobe.

Prva dama odlučila se za moderniju verziju ove obuće te njezine klompe nalikuju na sandale, a kombinirala ih je s crnim hlačicama te plavom bluzom dugih rukava s V-izrezom. 

Robert Gašpert 

Druga dama na špici odlučila se na nešto klasičniji model.Klompe u tamnoplavoj boji kombinirala je sa suknjom svjetlije nijanse, narančastom majicom bez rukava te zelenom torbom. 

Robert Gašpert 

Da u stopu prati trendove nedavno je pokazala i Severina, obuvši trend cipela koji je previđen samo za najhrabrije i one koje vole eksperimentirati s modom.

Upravo klompe su ovom Severininom izdanju dale ekscentričan vibe i dinamiku, ali i karakter koji privlači pažnju i svakoj, pa i najobičnijoj kombinaciji daje dašak stila i posebnosti.

Uz svileni kombinezon u brončanoj boji odabrala je klompe u camel nijansi s visokom platformom i prozirnom štiklom.

U našoj galeriji pogledajte više fotografija sa špice.

Robert Gašpert Špica, 23. srpnja