OVE ĆE ČIZME USKORO PREPLAVITI ULICE: Zanosna brineta sa špice već ih je prošetala u vrućem izdanju

Čini se kako neke žene već žude za jeseni, unatoč tome što ljeto još uvijek nije završilo. Naime, na špici smo uhvatili nekoliko dama koje su sunčanim ulicama prošetale u - čizmama.

Robert Gašpert

Zadnji je vikend u kolovozu, a naši omiljeni i preplanuli špiceri vratili su se grad i prošetali svoja najbolja izdanja.

Našem fotografu Robertu Gašpertu neki od njih rado su pozirali, a u potezu od Ilice do Cvjetnog trga uhvatio je razne modne kombinacije, a kao uvijek, dame su vodile glavnu riječ.

Robert Gašpert Špica vol. 1, 27. kolovoza

Kratke i duge haljinice bile su glavne zvijezde ove špice, kao i njihove ponosne vlasnice, a moramo priznati kako se već dugo nije dogodilo da smo sreli toliko savršenih kombinacija u jednom izlasku.

Ipak, čini se kako neke žene već žude za jeseni, unatoč tome što ljeto još uvijek nije završilo. Naime, uhvatili smo nekoliko dama koje su sunčanim ulicama prošetale u - čizmama.

Robert Gašpert 

Najpopularniji model hladnije i kišne sezone svakako će biti kaubojke, a ove su dame prošetale upravo u njemu, i to onom do gležnja.

Mlada dama u bež sakou odlično ih je iskombinirala uz traper hlačice i bijeli topić, te tako istaknula duge i preplanule noge, dok je druga to učinila na dužu, crnu haljinu.

Robert Gašpert 

U dućane su već stigli prvi modeli ovih čizama, no sigurni smo kako ih većina žena već ima u svojim kolekcijama od prije. Ove godine posebni je naglasak na one malo ispod koljena i s utisnutim raznim elementima, a takve modele već su prigrlile i dame svjetske A-liste, poput Dua Lipe, Kendall Jenner i Hailey Bieber.

Robert Gašpert 

Najpopularnije boje su crna te razne nijanse smeđe boje, no koje god izaberete, nećete pogriješiti.

Više fotografija s posljednje špice pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Špica vol. 2, 27. kolovoza