OVAKO SU GLEDALI I NAJLJEPŠU ŽENU SVIJETA: Špicom prošetala bivša misica koja je sve ostavila u 'bunilu'

Poznati Hrvati česti su gosti zagrebačke špice i našeg objektiva, a prošlog je vikenda centar grada 'uljepšala' bivša misica, divna Ivančica Pahor.

Robert Gašpert

Zagrebačka špica prava je meka modnih inspiracija, a svakog vikenda u šetnji centrom grada upijamo najnovije trendove i promatramo što nose žene hrvatske metropole.

Često pred našim kamerama prošetaju i neka poznata lica pa smo tako prošlog vikenda uslikali divnu Ivančicu Pahor, bivšu misicu, a danas dizajnericu nakita.

Robert Gašpert 

Cvjetnim je prošetala u kompletiću topa i midi suknje na točkice te nude sandalama, a mnoge su prizori koje je uslikao naš fotograf Robert Gašpert podsjetili na kultni film 'Malena' i šetnju Monice Bellucci za kojom su se svi okretali.

Robert Gašpert 

Inače, Ivančica je 2000. godine osvojila titulu Miss turizma Hrvatske nakon čega je postala prva pratilja Miss turizma svijeta, a nakon uspjeha koji je postigla u svijetu manekenstva povukla se iz javnosti i posvetila se studiju povijesti umjetnosti.

Svoj privatni život oduvijek drži podalje od očiju javnosti, ali zna se da ima kćer Unu. Bila je u vezi s poduzetnikom Marijem Smrčekom, a početkom prosinca prošle godine pojavila se na izboru za Kraljicu Hrvatske u društvu novog dečka, doktora Zorana Veira.

Više fotografija Ivančice Pahor sa špice, pogledajte u našoj galeriji. 

Dražen Kokorić, Robert Gašpert Ivančica Pahor bivša je domaća misica