GOLE NOGE ISTAKNULA TRENDI EGZOTIČNIM ČIZMAMA: Zanosna Anja ponovno oduševila moćnim izdanjem na špici

Vlasnica konzalting tvrtke Anja Tubin čest je gost na zagrebačkoj špici, a njezino najnovije monokromatsko izdanje idealno je za jesensku sezonu.

Robert Gašpert

Ove subote Cvjetnim trgom prošetale su brojne pomno sređene dame, a svaka modna kombinacija posebna je na svoj način.

Špicu su ovog vikenda preplavile stylish djevojke koje su se odlučile za chic kapute, trendi modne dodatke te odvažne modele čizama.

U jednom takvom modelu, čizmama do koljena s krokodilskim uzorkom prošetala je i prekrasna Anja, već nam poznato lice.

Robert Gašpert 

Monokromatsko tamnoplavo izdanje 'razbila' je Hermes Birkin torbom nude nijanse, a svi su gledali u njezine noge koje je istaknula kratkom haljinicom i egzotičnim čizmama.

Robert Gašpert 

Zbog niskih temperatura preko haljine odjenula je tamnoplavu jaknu sa srebrnim gumbima, a outfit je upotpunila sunčanim naočalama i beretkom s natpisom 'Meow' i mačjim ušima brenda Wild Widsom čija je cijena 20 dolara odnosno oko 150 kuna.

Podsjetimo, našu 'hrvatsku Meghan Markle' u rujnu smo uhvatili u šetnji s glumicom Ankicom Dobrić s kojom je prijateljica već 10 godina, a Anja nam je tada otkrila svoje modne trikove.

Robert Gašpert 

'Pratim modne trendove, volim se poigravati s odijevanjem, više volim ljetnu sezonu od zimske. Imam neki svoj stil, kombinacija trenda i vlastitog ukusa i promišljanja.'

S obzirom da je čest gost zagrebačke špice za nju ima posebno značenje.

Robert Gašpert 

'Špica je prilika za odmak od radnog tjedna, za druženja koja ne stignem i za slobodnije i maštovitije odjevanje koje se može uklopiti u poslovnom okruženju', rekla nam je Anja.

U našim galerijama pogledajte u kakvim su to modnim izdanjima prošetali naši špiceri.

Robert Gašpert Špica 12. studenoga, prvi dio

Robert Gašpert Špica 12. studenoga, drugi dio