ŠPICA NIJE NJEN ĐIR: Story 'uhvatio' jednu od najljepših Hrvatica u rijetkom izlasku i mrežastom kompletu

Bivša Miss Hrvatske i televizijska voditeljica Jelena Glišić prošetala je Trgom bana Jelačića i rado pozirala našem fotografu Robertu Gašpertu.

Robert Gašpert

Bivša Miss Hrvatske i televizijska voditeljica Jelena Glišić prošetala je Trgom bana Jelačića i rado pozirala našem fotografu Robertu Gašpertu.

Zablistala je u mrežastom kompletu s cirkonima koji je iskombinirala s kratkom crnom bundom, klasičnim crnim salonkama i Patrizia Pepe torbicom s glomaznim zlatnim lancem.

Jelenu rijetko viđamo na špici, a sada je pokazala zavidnu figuru koju godinama održava i njeguje, kao i kožu lica.

Podsjetimo, Jelena posebnu pažnju pridaje njegovanju besprijekornog izgleda kože, kose i tijela.

Ujutro kada se probudi, 'prvo se umijem hladnom vodom nekoliko puta, a onda daljnja njega ovisi o tome imam li vremena ili ne. Ako imam, slijedi nekoliko vježbi za lice kojima potičem cirkulaciju koristeći kremu Hydra Global Sisley uz korištenje termalne vode Avène Eau Thermale'.

Instagram (@jelenaglisic) 

Što se tiče celulita...

'Odlazim jednom tjedno na anticelulitne masaže i jednom u dva tjedna na piling tijela', otkrila nam je.

Lijepa voditeljica svoj privatni život rijetko komentira, a o poslovnim je životu progovorila nedavno za Story.hr.

'Odlučila sam da ću raditi upravo ovo što sada radim konkretno i fino, a ukoliko treba nadogradnje ili promjene, znam da će ona sama doći. Završili smo projekt Klub 7 tako da sam imala vremena završiti neke druge stvari koje su bile na čekanju. Nadalje, vodim dosta evenata i organizacija što mi je stvarno ugodno i uživam u tome. Što će biti kasnije i hoću li krenuti u nekom drugom smjeru, to ćemo vidjeti', rekla je HRT-ova voditeljica.