ZA NJOM JE UZDISALA CIJELA BIVŠA DRŽAVA: I dalje izaziva zavist puno mlađih žena, no život je nije uvijek mazio

Prekrasna Ana Sasso prošetala je špicom na Badnjak te rado pozirala našem fotografu Robertu Gašpertu.

Robert Gašpert

Anu Sasso sreli smo u gradu za Badnjak, a bivša Pipi djevojka još nas je jednom oduševila ljepotom i stilom.

Jedna od najljepših žena bivše Jugoslavije i danas ima liniju na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe, a rijetko tko bi rekao da je u šestom desetljeću, te da će uskoro uskočiti u sedmo.

Ana je centrom grada za Badnjak prošetala u kratkoj, žutoj vesta haljini preko koje je stavila smeđu bundu, a look je upotpunila crnim, visokim čizmama na petu i vezanje.

Robert Gašpert 

I detalji su pričali svoju priču: od lakirane, crvene torbe, kape sa zvijezdom te okruglih sunčanih naočala ispod kojih Ana nije mogla sakriti pogled.

Rado je pozirala našem Robertu Gašpertu, a zatim je nastavila slaviti kao i ostalo okupljeno mnoštvo koje se našlo u centru Zagreba.

Robert Gašpert 

Podsjetimo, kada je početkom osamdesetih snimljena reklama za 'Pipi', nije bilo muškarca u bivšoj državi koji nije maštao o zanosnoj Ani. Nedugo nakon reklame kojom je osvojila zemlje regije, Splićanka je dobro kotirala i na izboru za Miss svijeta u Londonu. Našla se među 15 polufinalistica.

Za besprijekornu liniju zaslužni su njezina discipliniranost i naporni treninzi. No izgledu, kaže, ne posvećuje mnogo pažnje. Redovito posjećuje tek frizerske salone. Premda djeluje njegovano, život je nije uvijek mazio.

Svojedobno je bila u braku s kontroverznim splitskim ugostiteljem, 'kraljem' splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem koji je savjetovao splitskog gradonačelnika Željka Keruma, prijateljevao s Tomislavom Horvatinčićem i Josipom Dikanom Radeljakom. Nadaleko se pričalo o njegovoj nagloj naravi i tome da mu se čovjek ne smije zamjeriti, a poginuo je prije nekoliko par godina u automobilskoj nesreći.

Bila je u braku i s Igorom Franceschijem kojeg je ostavila navodno zbog njegovih besramnih prevara.

Robert Gašpert 

Ana je danas u sretnoj vezi s kirurgom Hrvojem Tomasovićem. Upoznali su se prije 15 godina kada je ona zbog zdravstvenih problema došla na pregled. Tako se čini kako nije sve do genetike i njege, već i skladnog, privatnog života.