NAJPOPULARNIJE TENISICE NA ŠPICI: Zgodna brineta ih je iskombinirala i sa skupom torbom

Dvije dame odlučile se za subotnje izdanje na špici obuti jedne od najpopularnijih tenisica, Nike Air Jordan, visoki i niski model.

Robert Gašpert

Centar grada je 'plodno tlo' za našeg fotografa Roberta Gašperta koji je i ove subote na zagrebačkoj špici ulovio brojne špicere i njihova fantastična modna izdanja.

Posljednjih nekoliko mjeseci naglasak je na obući, a s obzirom da smo trenutno 'zapeli' u zimskoj sezoni razni modeli čizama dominiraju ulicama glavnog grada.

Ipak, neke dame ne odustaju od tenisica, a jedan od najpopularnijih modela u svijetu, omiljen je našim trendi špicericama.

Riječ je o modelu Nike Air Jordan, visokom i niskom, a prošle subote dvije dame savršeno su iskombinirale svoje parove.

Robert Gašpert 

Brineta u društvu trendi dečka svoj narančasto-bijeli par 'najkice' iskombinirala je uz bež hlače širokog kroja, dolčevitu sa zlatnim detaljima i bijeli kaput.

Robert Gašpert 

Outfit je upotpunila popularnom Dior Saddle torbom u bijeloj nijansi, čija je cijena oko 4 600 eura, te sunčanim naočalama smeđih okvira ovalnog oblika.

Osim nje, i nasmijana mlada dama Cvjetnim trgom prošetala je svoje 'najkice' u crnoj, bijeloj, i pastelno ružičastoj kombinaciji. Uz njih je odjenula poderane traperice širokog kroja, crnu majicu i oversized crni kaput.

Robert Gašpert 

Modni dodaci poput crne torbice  tamnih sunčanih naočala upotpunili su njezin outfit.

Što se još nosilo na zagrebačkoj špici prošle subote pogledajte u našim galerijama.

Robert Gašpert Špica, 14. siječnja

Robert Gašpert Špica, 14. siječnja, drugi dio