Model koji je zaludio influencerice: Na špici nosila jednu od najpoželjnijih torbi, cijena joj je vrtoglava

Jedna od najupečatljivijih haljina koje smo vidjeli na špici prošlog vikenda bila je 'stroga' košulja-haljina koja je laskala figuri svoje vlasnice, ujedno joj omogućujući da preživi ljetne uvjete.

Robert Gašpert

Ljeto je u punom jeku, a nakon jednog vikenda s nižim temperaturama, ponovno smo se vratili u uobičajene uvjete za ovo doba godine.

Cvjetni trg i zagrebačku špicu i ove su subote preplavile fantastične modne kombinacije, među kojima su dominirale ljetne haljine, a naš fotograf Robert Gašpert zabilježio je najbolje izbore garderobe.

Iako su lepršave haljine zicer ljetne špice, jedna od najupečatljivijih koje smo vidjeli na špici prošlog vikenda bila je 'stroga' košulja-haljina koja je laskala figuri svoje vlasnice, ujedno joj omogućujući da preživi ljetne uvjete.

Uz nju je kombinirala tamnije modne dodatke, crni tanki remen i sandale s tankim remenčićima. Ipak, najviše pogleda privukla je skupocjena torbica, koja je jedno vrijeme bila najpoželjniji modni dodatak.

Robert Gašpert 

Riječ je Diorovom modelu Saddle Bag koji je naziv dobila po tome što njen oblik podsjeća na oblik sedla. Ovaj Diorov model je među najtraženijim i najprodavanijim modelima torbi na svijetu, a nose ga i obožavaju poznate dame poput Beyonce, Paris Hilton i Carrie Bradshaw.

Robert Gašpert 

Riječ o torbi koja je dizajnirana 1999. godine, a debitirala je na pisti John Galliana za proljeće-ljeto 2000. godine. Cijena ovog bezvremenskog klasika prilično je paprena, a iznosi 4200 eura.

Kakve su se još modne kombinacije nosile na špici prošlog vikenda pogledajte u galeriji: