Miss Hrvatske s najskandaloznijeg izbora prošetala špicom: Ukrala pažnju u haljini od 250 eura

Bivša misica privukla je pozornost na špici u haljini Chiare Ferragni.

Robert Gašpert

Nakon kratkog zahlađenja vratile su nam se ljetne vrućine, a upravo u ljetnim mjesecima zagrebačka špica se propisno zašareni i prepuna je odličnih ljetnih kombinacija.

Ništa drugačije nije bilo ni ove subote, a našeg fotografa Roberta Gašperta ponovo je zapao najteži zadatak- među brojnim fantastičnim modnim kombinacijama morao je odabrati one ponajbolje.

Špicom se često prošeću i neke poznate face, a ovaj put uočili smo bivšu Miss Hrvatske, Ivanu Petković Čevru. Ona se pojavila u simpatičnom izdanju u bijeloj kratkoj haljini sa slatkim uzorkom.

Robert Gašpert 

Radi se o haljini s potpisom poznate talijanske influencerice i street style zvijezde Chiare Ferragni kakva se na većini web shopova prodaje po cijeni od 250 eura.

Footshop.hr  Dress Chiara Ferragni J.Medaglia Print Rainbow

Bila je u društvu prijateljice koja je nosila bijelu haljinu midi dužine načinjenu od tkanine s teksturom kakva se donedavno na sniženju u Zari mogla pronaći na sniženju po cijeni od 5,99 eura.

zara  HALJINA NEGLIŽE STILA S TEKSTUROM/ ZARA/ 5,99 EUR

Podsjećamo, Ivana Petković Čevra titulu Miss Hrvatske ponijela je 1999. godine, s samo godinu ranije bila je upletena u veliki skandal. Naime, te 1998. godine kad je tadašnji vlasnik licence izbora pokušao oduzeti krunu Lejli Filipović (tada Šehović) tijekom prijenosa uživo. Pet dana kasnije Lejli su zaista oduzeli krunu, a misicom je tada proglašena Ivana Petković.

Robert Gašpert 

Lejli je na kraju kruna ipak vraćena te je ona predstavljala Hrvatsku na Izboru za Miss svijeta, a naredne godine se izbor za Miss Hrvatske nije održavao već je Ivana automatski proglašena pobjednicom.

Što se još nosilo na špici proteklog vikenda pogledajte u galeriji: