Jasno je koji će model čizama vladati ove jeseni: Preplavile su špicu, a mi smo izabrali najljepše iz high street ponude

Robert Gašpert

Da nam jesen nije stigla samo kalendarski već i u svom punom sjaju, s nižim temperaturama i kišnim danima, dobro se vidjelo i ovog vikenda na zagrebačkoj špici.

Iako naše trendsetterice ni kišno vrijeme nije spriječilo da se prošetaju omiljenim Cvjetnim trgom, svoje sumodne kombinacije prilagodile varljivom prijelaznom razdoblju.

Kao i uvijek, budno oko našeg fotografa Roberta Gašperta, primijetilo je najbolje modne kombinacije koje je zabilježio svojim objektivom.

Ljetne sandale i natikače špicerice su zamijenile zatvorenom obućom, tenisicama i mokasinkama, a ovog smo vikenda mogli vidjeti i prve kombinacije sa čizmama.

Našli su se neki zanimljivi modeli s visokim potpeticama.

Robert Gašpert 

Kao i ravne visoke čizme. 

Robert Gašpert 

No prevladavao je jedan model- omiljene kaubojke koje možete pogledati u galeriji: 

Kaubojke su još jedan bezvremenski model koji opstaje iz sezone u sezonu pa ne čudi što se njihova vladavina nastavlja i ove jeseni.

Radi se o statement modnom komadu koji često dolazi ukrašen zanimljivim šavovima i istaknutim detaljima pa je svaki model priča za sebe.

Njihov vječni šarm osvojio je i slavnu Bellu Hadid koja se šeće u Diorovom modelu.

BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mi smo ipak odlučili pronaći nešto pristupačnije verzije pa smo provjerili trenutnu ponudu high street trgovina.

Modele koje ćemo obožavati ove jeseni pogledajte u galeriji:

Što se još proteklog vikenda nosilo na špici možete provjeriti u galeriji: