Dama na špici u čizmama koje ćemo obožavati ove jeseni: Nije im odoljela ni Kate Middleton

Dama na špici pozornost je privukla kožnom kombinacijom i odličnim čizmama.

Robert Gašpert

Iako nam je jesen donijela kišno i promjenjivo vrijeme, zagrebačka špica nije proteklog vikenda bila ništa manje živahna nego za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci.

Minimalističke sandale i lepršave haljine zamijenili su baloneri i čizme, no ono što je ostalo konstanta su trendi kombinacije u kojima zagrebačke trendsetterice svakog vikenda vole prošetati Cvjetnim trgom.

Naravno, tu je i naš fotograf Robert Gašpert koji je i ovaj put zabilježio najbolje modne izbore.

Dama koja nam je ovaj put ukrala pažnju dobro se pripremila za promjenjivo jesensko vrijeme pa je gradom prošetala u koži od glave do pete.

Robert Gašpert 

Kožnu jaknu ispod koje je nosila ljubičastu vestu kombinirala je s kožnom suknjom midi dužine. No, najviše se istaknula njena obuća- gumene čizme brenda Tommy Hillfiger. 

Tommy Hilfiger  Gumene čizme Tommy Hilfiger

Gumene čizme ove ćemo jeseni nesumnjivo često viđati na špici budući da smo ih viđali i na proteklim tjednima mode, a prestižna modna kuća Louis Vuitton predstavila ih je kao bitan dio nove kolekcije na Tjednu mode u Parizu.

Ken Goff Rota / Goff Photos / Profimedia 

Gumene čizme osvojile su i poznate ljepotice i ikone stila pa im tako nisu odoljele ni Alessandra Ambrosio ni Kate Middleton, a nosi ih i Kaya Gerber, kći slave Cindy Crawford.

Što se još prošlog vikenda nosilo na špici pogledajte u galeriji: