Detalji od 3000 eura: Zgodna Mamićeva odvjetnica na špici u cipelama oko kojih se lome koplja

Zagrebačka odvjetnica Jovana Puhalo privukla je pozornost na špici.

Robert Gašpert

Ako igdje imate priliku vidjeti odlične modne kombinacije i najnovije trendove- to je zagrebačka špica.

Domaće trendsetterice rado svoja dopodneva vikendom provode na Cvjetnom trgu, a u to da se zanimljivi modni izbori u centru Zagreba mogu vidjeti i kroz tjedan uvjerio se Storyjev fotograf Robert Gašpert.

Među brojnim modno osviještenim ljepoticama našla se i poznata odvjetnica Jovana Puhalo koja je centrom grada prošetala u crnom od glave do pete.

Robert Gašpert 

Nosila je elegantno, ali neupadljivo crno odijelo, a ono što se istaknulo bila je njena obuća i torba.

Jovana je za šetnju gradom odabrala mokasinke koje već dugo ne silaze s popisa glavnih trendova za prijelazno razdoblje, a njih se uvijek lome koplja.

PRADA  Prada Monolith patent leather loafers/ 990 EUR

Zgodna odvjetnica izabrala je model modne kuće Prada, a na stranici My Theresa njihova je cijena 990 eura.

Za oko nam je zapela i njena torbica brenda Saint Laurent kakva na navedenoj stranici košta 2200 eura.

Saint Laurent  Saint Laurent Le 37 Small leather bucket bag/ 2200 EUR

Jovanu Puhalo javnost je upamtila kao odvjetnicu Zorana Mamića na suđenju reperima Vojku V i Grši. U studenom prošle godine udala se u Veneciji za partnera Marka Pezera.

Atraktivna odvjetnica jednom prilikom je ispričala zašto joj je bitno paziti na svoje odijevne kombinacije i stil odijevanja.

'Psiholozi kažu da su samo tri sekunde dovoljne da druga osoba oblikuje mišljenje o vama na temelju vašeg izgleda, govora tijela, ponašanja i načina na koji ste odjeveni. Postoji neki kodeks odijevanja u odvjetništvu, a s ciljem pokazivanja poštovanja prema sudu i ozbiljnosti prema poslu kojim se bavimo pa osobno izbjegavam nositi šarene odjevne predmete i asimetrične krojeve. Općenito više volim klasiku i neboje. Spremim se u 15-ak minuta, a prvu kavu pijem u autu na putu prema sudu ili uredu', rekla je za 24sata.

Što se još proteklog tjedna nosilo na zagrebačkoj špici pogledajte u galeriji: