Najupečatljivija izdanja na špici: Brineta i plavuša privukle su najviše pozornosti, čija vam je kombinacija bolja?

Najupečatljivije outfite na zagrebačkoj špici ovog su tjedna prošetale plavuša i brineta, pomozite nam odlučiti čija je kombinacija bolja.

Robert Gašpert

Zagrebačka špicaomiljena je destinacija ljubiteljica mode svakog vikenda. Na Cvjetnom trgu običaj je popiti kavu i pokazati outfite koji uvijek prate najnovije trendove.

No da odlične modne kombinacijenisu rezervirane samo za vikendveć da ih u centru Zagreba možemo vidjeti i kroz tjedan dokazao je naš fotograf Robert Gašpert koji je zabilježio najbolje outfite koji jednostavno nisu mogli čekati do subote.

Baš najbolju modnu kombinaciju među brojnim dobrim idejama teško je izabrati pa smo ovaj put odlučili izdvojiti dvije dame koje su ‘prošetale’ najupečatljivija izdanja.

Robert Gašpert 

Zgodna plavuša pozornost je privukla crveno-crnom kombinacijom. Nosila je žarko crvenu pletenu haljinu uskog kroja kojom je istaknula vitku liniju, a preko nje je prebacila crnu jaknu s kojom su se odlično spojile crne čizme i crne prozirne najlonke s uzorkom.

Robert Gašpert 

Drugu jednako upadljivu kombinaciju nosila je brineta koja je preko crnih hlača i dolčevite prebacila zeleni kaput dužine do poda, kakve voli i Kate Middleton, a dodatnu dozu boje dao joj je šareni široki šal.

Čija vam se kombinacija više sviđa? Recite nam u anketi.

Anketa

Tko ima bolju modnu kombinaciju?

Glasalo je korisnika

Što se još nosilo na špici, pogledajte u galeriji: