Trendi od glave do pete: Plavuša na špici očitala nam je modnu lekciju, ove komade nosit ćemo cijele jeseni

Dvije modno usklađene prijateljice na špici privukle su pozornost odličnim modnim kombinaccijama.

Robert Gašpert

Da je Cvjetni trg, popularna zagrebačka špica, omiljeno odredište ljubiteljica mode dobro je poznata činjenica.

Bilo ljeto ili zima, ni jako sunce, ni kiša, ni snijeg naše špicerice ne spriječavaju da se subotom ujuro prošeću gradskom modnom pistom i pokažu svoje najbolje modne kombinacije.

Vikendom se na špici redovito nađe i Storyjev fotograf Robert Gašpert koji nepogrešivo bira najatraktivnija modna izdanja.

Ovaj put se centrom Zagreba prošetao tijekom tjedna i tako dokazao da upečatljivi stylinzi nisu rezervirani samo za vikend.

Pozornost su nam privukle dvije modno usklađene prijateljice koje kao da su sišle sa stranica kataloga odličnih trendova za ovu jesen.

Robert Gašpert 

Kako oversize trend nastavlja vladati modnom scenom nije nas iznenadilo da su brojne dame posegnule za oversize blejzerima čim su se temperature spustile.

Plavuša na špici je sivim blejzerom automatski dodala novi sloj elegancije kombinaciji traper suknje s iskrzanim rubom i kaubojki koje su i ove sezone veliki hit.

Njena prijateljica nosila je crne hlače visokog struka koje je kombinirala sa skraćenom košuljom na kojoj su se isticali džepovi s prednje strane, a sve je zaokružila tenisicama.

Kakve smo još modne kombinacije ovog tjedna pronašli na špici, pogledajte u galeriji: