Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako izgleda život Maline Grahek nakon razvoda

 Izvor: Story

Iako je dugi niz godina bila posvećena manekenstvu, 27-godišnjoj ljepotici Malini Grahek sve manje gode svjetla reflektora, a sve više je posvećena majčinstvu. Da je tako objasnila je i u razgovoru za Story.hr. Njezin Luka ima šest godina i na jesen kreće u prvi razred škole. 'Ne želim propustiti ni jedan dio njegovog odrastanja. Nas dvoje smo super tim, odlično se slažemo i lako se oko svega dogovorimo. Sa sinom su mi ispunjeni dani i zaista uživam', rekla nam je. Dodala je kako nije isključeno da njezin Luka jednog dana dobije brata ili sestru, no zasad povećanje obitelji nije na vidiku. Lijepa Malina sve vrijeme posvećuje sinu i u njezinom životu on je trenutno jedini muškarac. 'Volim djecu i jednog dana kada pronađem novog partnera voljela bih imati još djece, zašto da ne! No, trenutno mi to nije na pameti i nemam takve planove, lijepo mi je provodeći vrijeme s Lukom', rekla je Malina.

 Izvor: Story
Koliko je sretna u majčinstvu svjedoči i činjenica da je zbog uloge majke napustila manekenstvo. 'Luka je bio osnovni razlog zbog kojeg više nisam aktivna u manekenskom poslu, ali uopće mi ne nedostaje', izjavila je. Nadovezala se kako to ne znači da neće na zamolbu prijatelja odraditi neku reviju ili snimanje, no konstantne manekenske angažmane i poslove modela odbija. Otkrila nam je da u bližoj budućnosti planira pokrenuti vlastiti posao. 'Cijeli dan sam s Lukom, a pomažem i tati u firmi. Uskoro imam u planu pokrenuti svoj posao, no o tome ću govoriti i otkriti detalje kada dođe vrijeme', dodala je.
 Izvor: Story
Malina Grahek Malina i njezin bivši suprug Josip Šelendić dokaz su kako i nakon razvoda dvoje ljudi može funkcionirati i zajedno sudjelovati u odgoju djeteta bez problema. 'Ja i Josip smo u jako dobrim odnosima. Uskačemo si koliko možemo i maksimalno si pomažemo. Oko svega se dogovorimo i zajedno sudjelujemo u odgoju sina ', zaključuje Malina koja se od supruga razvela prije četiri i pol godine. Autor: M.D. Foto:R.G.

Tagovi

Magazin

Royals