Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Video
05.06.2016. / 15:40

Voditeljica Ana Radišić srušila osobni rekord

Autor Milena Dražić
05.06.2016. / 15:40
Autor Milena Dražić
05.06.2016. / 15:40

Ana Radišić bila je vidno uzbuđena nakon što je i više nego uspješno otrčala svoju dionicu na trećem Falkensteiner Punta Skala triatlonu koji se održao u Puna Skala resortu u Petrčanima. 'Taj 21 kilometar otrčala sam za 1 sat i 49 minuta, što je i moj osobni rekord. Prezadovoljna sam! Staza je bila teška i bilo je dosta vruće, mislim da sigurno ima 27 stupnjeva',ispričala je za Story.hr.

Ovo je prvi put da štafetno trči na triatlonu i oduševljena je. 'Inače trčim sama za sebe i tako sam se naviknula, ali moram priznati da štafetno trčanje ima svoju draž, osjeti se to zajedništvo. Ja sam trčala, Mario Valentić je isplivao 2 kilometra, a Ante Radić biciklirao 90 kilometara', dodala je Ana koja je trčati počela prije dvije godine.

'Od kako sam počela trčati, svaki tjedan treniram po tri puta. Najčešće trčim po Maksimiru ili po nasipu na Savi, a ako sam u Rijeci volim trčati uz more. Trčanje je definitivno nešto najbolje što sam napravila za sebe, pomičem svoje granice, družim se s pozitivnim ljudima, ma odlično', ispričala je Ana kojoj je današnja utrka bila kruna divnog vikenda.

'Od petka sam tu s prijateljicom i uživamo u pravom ženskom vikendu. Vrijeme smo provodile kupajući se, pa relaksirajući u sauni, a nedjelja nije mogla biti bolja nego što je', zaključila je Ana.

Ovogodišnja utrka bilježi rekordnih 450 prijavljenih natjecatelja iz 12 zemalja, među kojima su uz Anu Radišić i Maria Valentića i hrvatska Ironwoman Đurđica Orepić te glumica Ecija Ojdanić. Treći Falkensteiner Punta Skala triatlon ujedno je i Prvenstvo Hrvatske u srednje dugoj disciplini.

A photo posted by @anaradisic on

Foto: Instagram

Autor: M.D.

Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader