Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trudna Karolina Kurkova otkrila spol svog drugog djeteta

 Izvor: Story

- Moja druga bebica je na putu i Tobin ne može dočekati – kazala je jedna od najuspješnijih modela svih vremena, Karolina Kurkova prije mjesec dana i tako otkrila kako očekuje svoje drugo djete. No, sada je svojim obožavateljima odlučila otkriti još malo više. Naime, majka četverogodišnjeg sinčića Tobina priznala je kako ona i njezin suprug, filmski producent Archi Drury, ponovno očekuju sina.

Veronika Vary-Hanelova, you are the winner! You were one of the people who guessed the sex of #KKBaby2 correctly. Thank you so much for being a part of my page. Here's a special shoutout to you! - &3 XXKK Posted by Karolina Kurkova on 31. srpanj 2015
– Naš maleni je stvarno čudo od djeteta. Sve ga zanima, stalno negdje luta po kući, ne možemo ga uloviti ni za glavu ni za ‘rep’. Jako je živahno dijete, a to mi je jako drago. Po cijele dane se znamo igrati i ne mogu vjerovati koliko nam bude zabavno. Kad sam s njim zaboravim na svijet odraslih i vratim se u djetinjstvo. Tad sam mu i najdraža – rekla je manekenka za svog sina Tobina te dodala kako ne može dočekati da na svijet dođe i njezino drugo dijete.  
Napisala: Dora Juras Pivac Fotografije i video: Instagram, Facebook

Magazin

Royals