Odgađate vjenčanje? Učinite to sa stilom!

Odgodili ste vjenčanje. Ili ste se odlučili za novi trend – simbolično vjenčanje na daljinu. Tužni ste ali shvaćate ozbiljnost situacije izazvane koronavirusom. Obavijestili ste obitelj, kumove i uzvanike. Telefonski i e-mailom. Ali nešto vam nedostaje? U potpunosti vas razumijemo i zato svima koji žele ovo tmurno doba u svijetu vjenčanja učiniti vedrijim donosimo lijepe ideje. Ideje vezane o pripremi obavijesti o odgodi vjenčanja, virtualnom vjenčanju, obavijest s novim datumom... primjeri su preuzeti od kretivnih pojedinaca, na engleskom su jeziku ali svojom su estetskom formom odlična inspiracija.

Ovaj tip obavijesti uz malo spretnosti možete kreirati i sami kod kuće, poslati ih uzvanicim digitalnim putem, a ideja je da na vjenčanja i dalje ukazujemo kao svečanosti koje na estetičan način slave ljubav. Zato pripremite riječi, ukoliko imate podatke vezane uz novi termin vjenčanja, ukoliko možete potražite pomoć od vašeg organizatora vjenčanja.

Koristite vizualne elemente koje ste koristili i pri kreiranju pozivnica za prvi termin vjenčanja ili napravite zaokret i odaberite novu stilistiku. Tekst neka bude kratak, jezgrovit i s pozitivnim stavom.

I ne zaboravite, upravo ovakvi kreativni uradci potaknut će vas da na novi termin vašeg vjenčanja gledate s novim, pozitivnim emocijama. Budite kreativni, ostanite pozitivni!

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije ETSY