STORY USKRSNI KONCERT IZ PRAZNE ZAGREBAČKE KATEDRALE

NOVA NADA SE BUDI. PRATITE SNIMKU STORYJEVOG USKRSNOG KONCERTA IZ PRAZNE ZAGREBAČKE KATEDRALE SUTRA U 18 SATI, EKSKLUZIVNO NA PORTALU STORY.HR I IZ SIGURNOSTI SVOGA DOMA. UŽIVAJTE U OVOM JEDINSTVENOM DOŽIVLJAJU, A U NASTAVKU POGLEDAJTE PRVE KADROVE SA SNIMANJA KONCERTA.

STORY USKRSNI KONCERT IZ PRAZNE ZAGREBAČKE KATEDRALE Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac feat. Matija Dedić

U nedjelju 12. travnjaod 18.00 sati, na najsvetiji blagdan katoličke Crkve, na sam Uskrs, Story vam donosi snimku jedinstvenog koncerta vrhunskih vokala sestara Husar, Ivane Husar Mlinac i Marije Husar Rimac, uz pratnju prestižnog pijanista i skladatelja Matije Dedića. Koncert ćete ekskluzivno moći pratiti putem portala Story.hr, iz sigurnosti svoga doma.

Matija Dedić, Monsinjor Ivan Hren, predsjednik Odbora za obnovu katedrale, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac i Damir Foretić, arhitekt i glavni nadzorni projektant

Ovim prigodnim koncertom želimo Storyjevoj publici i svekolikoj javnosti pružiti dodatnu nadu i osnažiti im duh, pružiti sadržaj koji će im pomoći da ovaj Uskrs obilježe što dostojanstvenije, svečanije i uz omiljene izvođače. Osim glazbe, kroz snimku ćemo pružiti publici priliku da putem ovog koncerta na sam Uskrs virtualno'uđu' u ranjenu zagrebačku katedralu koja im nakon potresa ali i zbog pandemije COVID-19 virusa nije dostupna, te da budu dio duhovnog događanja kojem u doba pandemije ne mogu nazočiti u crkvama diljem zemlje i svijeta. "Svi smo mi u istom čamcu", rekao je nedavno Papa a želja nam je da se ovim koncertom probudi osjećaj povezanosti i poniznosti, te dubljeg shvaćanja smisla života. Svi smo mi jedna velika obitelj.

Uživajte u snimci ovog koncerta iako iz prazne zagrebačke katedrale i učistim emocijama koje vam donosi. Prilikom koncerta strogo poštujemo sva pravila sigurnosti.

Sretan Vam Uskrs!

FOTO:

sestreHusar,Duško Marušić/Pixsell

interijer katedrale, Marko Lukunić/PIXSELL

foto Matija Dedić, Grgo Jelavić/PIXELL

glavna fotografija katedrale, Luka Stanzl/PIXELL