STUDIO weddings & events, mjesto i za vaše vjenčanje

U planiranju vjenčanja mjesto proslave ima veliki značaj pa ne čudi što brojni budući mladenci puno pažnje poklanjaju upravo odabiru mjesta i lokacije koje se uklapaju u njihovu viziju njihovog vjenčanja. Zato je divna vijest da se u Zagrebu otvorilo novo it mjesto, atraktivan prostor za vjenčanja i ostala događanja, projekt koji su zajedno pokrenuli iskusni brendovi iz svijeta vjenčanja - showROOM design&events, Zvona catering, Weddings in Croatia i Nebo. Ujedinjavanjem bogatog iskustva i kreativnih snaga ovaj je tim osmislio koncept prostora za vjenčanja i evente s naglasakom na održivost uz pregršt dodanih vrijednosti iz njihovih usluga i ponude na zanimljivoj zagrebačkoj lokaciji Jadran filma, Ulica Rudolfa Kolaka 12. Pa je tako STUDIO WEDDINGS & EVENTS, redizajnom interijera i postavljanjem potpuno zanimljivog, drugačijeg i tako instagramičnog koncepta, u trenu postao nezaobilazno mjesto za sve koji su u potrazi za drugačijim i ne tipičnim prostorom.

Vizualno je prostor osmišljen kao multifunkcionalni koncept, s unutarnjim i vanjskim prostorom, prostor koji se djelomično nadograđuje i mijenja u skladu s potrebama klijenta i stila eventa. Transformacija prostora poštuje povijest i duh Jadran filma, ali i pruža potpuno nov vizualni doživljaj i pristup uz naglasak na poštivanje koncepta održivosti što je i jedan od najutjecajnijih svjetskih trendova u kulturi vjenčanja.

Koncept prostora postavljen je po top trendi estetskim standardima. Smjeli spoj industijskog, organik i rafiniranog boho stila kroz koncept i dizajn prostora potpisuje showROOM design&events. Prostor izgledom zadovoljava klijente koji imaju visoke estetske standarde i ljubitelji su minimalizma, organskog i održivog stila života što je i odraz svjetskih trendova u svijetu vjenčanja.

Osim estetske vrijednosti, prednosti ovog prostora svakako su i nebrojene mogućnosti izmjene tlocrtne postave i koncepta prostora. Broj uzvanika može se kretati do 90 osoba u sjedećoj varijanti, što STUDIO WEDDINGS & EVENTS čini idealnim prostorom za manje evente i intimna vjenčanja. To je ujedno i odličan odgovor na sve veći broj vjenčanja koji anglasak stavljaju na manji broju zvanika ali impresivnu temu vjenčanja.

Zvona catering popratio je ideju prostora izborom hrane koja prati zdrave i urbane trendove koji koketiraju s tradicijom. Kreiran je izbor jela s brojnim mogućnostima kombiniranja čime se mogu zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Posebnu brigu vode i o svim zdravim navikama svojih klijenata što projektu daje na dodatnoj atraktivnosti.

A kako užurbani stil života, te okolnosti koje nam je donijela 2020., ostavljaju vrlo malo prostora za organizaciju važnog životnog događaja poput vjenčanja savršena usluga organizacije i koordinacije vjenčanja pod vodstvom tima Weddings in Croatia i više su nego dobrodošli. Ovaj vrsni tim pruža kako potporu u planiranju tako i potpuni osjećaj sigurnosti da će cijeli događaj proći bez stresa, od prvih koraka do finalne realizacije svih dogovorenih usluga na dan vjenčanja. Može li bolje?

Za više informacija potražite ih na društvenim mrežama!

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Martina Škrobot

SURADNICI PROJEKTA STUDIO WEDDINGS & EVENTS

Partners: showROOM. design & events, Weddings in Croatia, Zvona catering, Nebo

Photo&video: Martina Škrobot, Amas film

Light: SMASH