Bez planera i organizatorice bila bih izgubljena!

Ova godina, iako stresna i nepredvidiva, bila je ispunjena zarukama, što samo dokazuje da nikakve restrikcije ne mogu odgoditi ljubav! Jedna od budućih mladenki koja nam se proljetos na instagramu pohvalila zaručničkim prstenom je PR stručnjakinja i influencerica Pamela Smoljanić. Danas je već daleko u procesu planiranja vjenčanja, a nama je otkrila kako sve stiže i na koji način organizira vrijeme.

„Voljela bih reći da proces planiranja doživljavam isključivo kao uživanje ali to bi bila laž.“, priznaje. „S obzirom na situaciju s koronom, stres je neizbježan ali trudim se jednostavno pustiti da sve ide svojim tokom u nadi da ce sljedeće godine situacija biti bolja!“ Ipak, ono što joj pomaže da stres svede na minimum i uživa što je moguće više, jesu organizatorica vjenčanja i planer vjenčanja od kojeg se ne odvaja. „Organizatorica mi je službeno bila najbolja odluka ikad i apsolutno svakom bih ju preporučila. Na prvom sastanku sam joj pokazala neke okvirne ideje, želje i smjernice i vrlo brzo smo se razumjele i kliknule. Puno sam mirnija jer mi olakšava cijeli proces, a na dan vjenčanja ću biti opuštena jer će ona paziti da sve ide prema planu“, kaže Pamela.

Druga stvar bez koje ne može zamisliti planiranje je planer vjenčanja. „Izabrala sam planer vjenčanja by miss2mrs jer je iznenađujuće detaljan, a opet jednostavan i praktičan. Najdraži dio onaj u kojem je po mjesecima raspisano na što sve moramo obratiti pažnju i predložena pitanja koja trebam postaviti različitim ponuđačima, od dekoratera, benda, ugostitelja i tako redom. Puno su produktivniji i sastanci s organizatoricom kada sa sobom imam planer jer lakše pratim cijeli proces te znam što naglasiti kao prioritet.“

Na pitanje planira li uzvanicima ograničiti korištenje mobitela, snimanje i objavljivanje videa njezinog vjenčanja na društvenim mrežama, rekla je da joj to nije bitno, dokle god se ljudi zabavljaju, druže, plešu, dobro jedu i piju. Slikali se s njom ili bez nje, svejedno joj je, dokle god se osjećaju kao da su na dobrom partyju.

TEKST/FOTOGRAFIJE Miss2mrs