Na ruci Marie Sharapove sjaji zaručnički prsten!

18-12-2020 Celebrity Selfies Pictured: Alexander Gilkes Maria Sharapova,Image: 577448541, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Lista slavnih osoba koje su se usprkos svim izazovima koje nam je nametnula 2020. odlučili na veliki korak, zaruke, na kraju je sve impresivnija što nam najvaljuje 2021. kao godinu u kojoj ćemo uživati u brojnim celeb vjenčanjima.

A toj se listi sredinom prosinca, inače mjeseca koji je i najpopularniji za zaruke, pridružila slavna tenisačica Maria Sharapova. Uz riječi "I said yes from the first day we met❤️This was our little secret, wasn’t it ??" riječi su koje je tenisačica posvetila zaručnik Alexanderu Gilkesrieu s kojim je u vezi dulje od dvije godine. Ono što nas posebno zanima je i sam izgled zaručničkog prstena s kojim se slavna tenisačica još nije pohvalila.

Zanimljivo je da je blizak Alexanderov prijatelj i princ William pa su već krenula nagađanja da li će se kraljevski par pojaviti i na vjenčanju ovog para. O samom vjenčanju te budućim planovima par još nije progovorio a mi se nadamo raskošnom ljetnom vjenčanju, jer simbolički se kaže, zimske zaruke, ljetna vjenčanja!

Tekst M.R.

Fotografije Profimedia