Zimsko vjenčanje na Korčuli

Tijekom zadnjih desetak godina, Hrvatska te posebno hrvatski otoci, postali su popularna odredišta za vjenčanja brojnim stranim parovima. Jer destinacijska vjenčanja su savršeni spoj ljubavi prema putovanjima, novim destinacijama i ideji sklapanja braka na izuzetnim lokacijama. I dok se većina tih vjenčanja planira za topliji dio godine ova je priča malo drugačija. Vodimo vas na Korčulu

Prohladno siječanjsko vrijeme mladenci Jaśa i Suzanne, nisu doživjeli kao prepreku za vjenčanje na našem predivnom otoku, u gradu Korčuli. A u toj želji nije ih niti zaustavila situacija s pandemijom, koja ih je i onako onemogućila u planiranju velikog vjenčanja, jer su se odlučili za svojevrsni elopement. Jaś, Poljak, i Suzanne, Indijka porijeklom iz Kanade, su se upoznali za vrijeme studija na Oxfordu u Velikoj Britaniji. Živjeli su u Londonu i Amsterdamu, a nakon što su ljetos posjetili Korčulu i zaljubili se u otok, odlučili su se tamo i vjenčati. O iskustvu organiziranja destinacijskog vjenčanja usred zime na Korčuli iz agencija za organizaciju vjenčanja "Korčula Dream Weddings" su poručili: "Bilo je ovo posebno iskustvo i bit će nam čast podržati planove para u organizaciji velike proslave vjenčanja čim će okolnosti to i dozvoliti. Jer Jaś i Suzanne planiraju ostati živjeti u Korčuli! Ovo je sjajna stvar za naš mali grad. A čast je listi mladenaca iz Indije, Kanade, Kolumbije, SAD-a, Velike Britanije i Novog Zelanda dodati i ovaj par."

Ovo je vjenčanje jedna u nizu potvrda koliko su naši otoci neodoljivi parovima koji priželjkuju i planiraju destinacijsko vjenčanje, zato se iskreno nadamo da će oklonosti uskoro biti na strani brojnih mladenaca i prilike za nove priče koje potvrđuju zašto volimo destinacijska vjenčanja.

Tekst M.R.

Fotografije Korčula Dream Weddings