Elle Green Issue je stigao na kioske!

U novom broju Ellea pričamo o održivoj modi, celebrtyima koji se bave 'zelenim' aktivizmom, teorijama zavjere i 'slučaju Britney', a svi čitatelji na dar dobivaju – Elle Decoration! Potražite travanjsko izdanje ELLE magazina i Elle Decoration na dar na svim kioscima od 20. ožujka

U travnju se obilježava Dan planeta Zemlje, pa je Elleovo izdanje za taj mjesec, već tradicionalno, tematski ‘obojeno’ u zelene nijanse. O svojoj borbi za spas amazonske prašume ekskluzivno govore top model Gisele Bündchen, glumica Trudie Styler (supruga slavnog glazbenika Stinga), glumac Jeff Bridges i glazbenica Ellie Goulding, otkrivajući najljepše, ali i najdramatičnije momente u svojoj aktivističkoj karijeri.

Ključna modna priča broja, s autorskim potpisom fotografskog dvojca Matković–Vild, također je u eko duhu te donosi fenomenalne lookove koji se stvaraju po principima slow fashiona, dajući vam priliku da napravite miks svojih omiljenih proljetnih komada i pritom ostanete čiste, ekološke savjesti.

U temi o upcyclingu istražujemo je li it pojam pandemijske ere doista znak drastičnog zaokreta modne industrije? Teško je ne biti skeptičan i ne zapitati se jesu li promjene stigle iz zbiljske želje za obzirnijim odnosom prema okolištu ili su rezultat pandemijske nemogućnosti djelovanja po starim principima.

Među zvijezdama koje najjače osvjetljavaju domaće aktivističko nebo definitivno je zagrebačka glumica Urša Raukar, koja u novom broju otkriva kako ona vidi ‘zelenu transformaciju’, zašto se politički angažirala i u kojoj ćemo je predstavi uskoro gledati, a na Elleovim stranicama ugostili smo i sjajnog Dalibora Barića, novu zvijezdu domaće kulturne scene čiji je animirani film ušao u trku za Oscara.

Sve čitatelje očekuje i dar uz kupnju travanjskog Ellea – novi broj magazina Elle Decoration!

Magazin Elle Decoration donosi priče o sjajnim projektima koji slave ljepotu prirode – ‘lebdećoj’ kući na planini Avala u Srbiji te resortu Kasiia Papagayo, eko dragulju iz Kostarike – kao i dossier o spavaćim i dnevnim sobama! Otkrijte sve o kolorističkim trendovima i upcyclingu u svijetu dizajna te doznajte top adrese za eco-friendly interijere.

Potražite Elle i Elle Decoration na dar na svim kioscima od 20. ožujka! Elle – ljepota je unutra.

#elleaprilissue #elleprint #elledigital #elledecoration