Vjenčanje u zagrljaju priča i legendi

Priča pod nazivom 'TREASURE IN THE RUINS' čaroban je poziv i za vaše vjenčanje. Vodimo vas na lokaciju iz snova

Zagrljaj pandemije ne popušta ali ne popušta niti želja da nastavimo slaviti ljubav a upravo to potvrđuje ova priča. Jer dok živimo u vremenu punom neizvjesnosti i odgađanja vjenčanja planiranih s puno ljubavi i pažnje, postoje i oni profesionalci koji su sigurni da se ljubav ne može otkazati i kako je sada pravi trenutak za pokazati kako vjenčanja budućnosti mogu izgledati. Na čarobnoj lokaciji, mjestu koje obiluje pričama, a koje je ujedno i jedinstvenom kulisom ljubavi dvoje ljudi. Priču pod nazivom 'Treasure in the ruins' predstavlja nam Artium weddings Croatia a lokacija iz snova je Dvigrad, mjesto ostataka srednjovjekovnog utvrđenog naselja u središnjoj Istri.

IndigoBlu Weddings

Dvigrad, kao i većina srednjovjekovnih gradića ima svoje legende. Jedna od njih kaže: „Ako prođete držeći se za ruke ispod jednog od lukova u Dvigradu, zauvijek ćete ostati zajedno.“ To je bilo i više nego dovoljno da Artium weddings okupi tim suradnika i oživi ideju ceremonije i proslave ljubavi unutar napuštenih ruševina gdje se svaki detalj uređenja i dekoracija pažljivo planirao. Artium weddings je pažljivo odabrao, dizajnirao i stilizirao svaki detalj, te cvjetnim dizajnom i dekorom koji su se nenametljivo uklopili u prostor, sjajno povezao ideju vjenčanja pod otvorenim nebom na tako jedinstvenoj lokaciji.

IndigoBlue Weddings

Nina Roland

Ceremonija se održala u ostacima bazilike svete Sofije, na mjestu gdje se dva crkvena svoda još uvijek podupiru te simboliziraju neuništivu snagu ljubavi, te ujedno predstvaljaju mladence, dvoje koji će obostranom podrškom graditi i čuvati brak. Detalj pun simbolike.

IndigoBlue Weddings
IndigoBlue Weddings
Nina Roland

Veličanstvenu ceremoniju održala je Ines iz Vinum Amoris, a u njezinim se riječima nizao idealan zbroj emocija i prava doza mističnih, tajnih sastojaka svakog braka.

Nina Roland

Paleta boja bila je u službi veličanstvene vjenčanice nevjerojatne dizajnerice Marine Jerant, modnog brenda Lukabu. Nika Širola imala je čast nositi Marininu kreaciju i zablistati uz pomoć majstorskih ruku vizažistice Nataše Pamić, za prekrasnu frizuru pobrinula se Lara Aničić iz frizerskog salona Studio Lara.Fidelio Tailor odjenuo je mladoženju Ivana Gendu u jedno njihovo tradicionalno ali ponovno u trendu odijelo izrađeno po mjeri i par nezaobilaznih crnih lakiranih cipela.

Nina Roland

Proslavu ljubavi zaokružio je dizajn rasvjete. Svjetlost koja predstavlja novi početak što je bila inspiracija od samog početka. Za savršeni doživljaj čekao se savršeni trenutak - zalazak sunca uronjen u rasvjetu koja je ugaslia tminu, za što je zaslužan Vedran Đukić iz grupe Vedras. Plesni podij bio je svjetlosna instalacija, prvi ples na proslavi ljubavi u krugu svjetlosti koja se ne može ugasiti. Jer nitko ne može zabraniti ljubav.

IndigoBlue Weddings

Sve ove divne trenutke zabilježili su fotografkinje Alex iz IndigoBlu Weddings i Nina iz Nina Roland Weddings te sjajni par snimatelja Tin i Josipa koji stoje iza brenda Nomad Diaries.

Nina Roland

Ova je priča odličan primjer kako planirati i organizirati vjenčanje za pamćenje usprkos pandemiji. Ovo je priča koja ukazuje na postojanje jedinstvenih lokacija koje mogu biti savršenim mjestom za ceremoniji i proslavu braka, mjesto koje spaja prošlost, nasljeđe, priče ispunjene optimizom i nadom u budućnost.

Tekst Martina Rafaeli i Katarina Mofardin Poldrugovac, Artium Weddings Croatia

Fotografije IndigoBlu Weddings i Nina Roland

Organizacija @artiumweddings / Lokacija @visitkanfanar / Design, cvijeće & styling @artiumweddings / Fotografije @indigoblu_weddings @ninarweddings / Video @nomaddiaries_weddingfilms / Mlada model @nikasirola / Mladoženja model @ivangenda_  / Službena ceremonija @vinumamoris / Vjenčanica @lukabu_official  / Odijelo @fideliotailor / Nakit @design_store_soleluna / Kosa @studiolara_frizerskisalon / Makeup @_la_vitta_bella / Rental @adratic_event.cro / Stolice @ghiastaff / Rasvjeta @vedrasgroup