Listi slavnih vjenčanja koja s nestrpljenjem iščekujemo dodajemo i ovaj par

na, - Ariana Grande gets emotional after hearing that Mariah Carey wants her to be in a music video for her holiday hit "All I Want For Christmas Is You," with videos from some of her favorite artists dancing to the track. Ariana excitedly asks, "Does that mean she likes me?" to which Scooter tells her that Mariah does, indeed, like her very much. That's when the newly engaged Grammy winner explained just how much the icon means to her. "It just means a lot to hear from her because my sound was so influenced by her and the '90s pop sound," Ariana explained. "The fact that she thought of me is very soul-shaking. You know what I mean? It just means a lot, as an artist and a fan." --------- * *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 578434656, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vjenčanja slavnih savršena su inspiracija za sve buduće mladence, posebno u doba pandemije

Njihova su vjenčanja uglavnom skrivena od očiju javnosti, ali svaki, pa i najmanji trag o lokaciji, vjenčanici, dekoracijama telisti uzvanika je tako dobrodošla inspiracija za brojne buduće mladence. A kako su brojna planirana vjenčanja slavnih odgođena zbog pandemije sve su oči uprte u proljetne i ljetne mjesece kada bi se neka od najavljenih vjenčanja (napokon) i mogla dogoditi. Mi imamo listu, s koje su na žalost ispali J Lo i Alex Rodriguez nedavnom objavom o prekidu, ali vrlo rado na tu listu dodajemo i nova imena, poput Ariane Grande i Daltona Gomeza, koji su se zaručili krajem 2020.

Njihovo bi se vjenčanje trebalo održati u ljeti i par je u traženju savršene lokacije u Kaliforniji. Za sada najave govore da će to biti intimno vjenčanje, u skladu s pandemijskim mjerama, ali mi smo sigurni da će par iznenaditi detaljima, odjevnom kombinacijom i zaručničkim prstenjem.

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Profimedia